LOMITUSPALVELUT

Isonkyrön ja Laihian lomitusta hoitaa Kurikan kaupunki.  Lomitusasioita hoitaa Isossakyrössä lomituspalveluohjaaja Leena Alanne. Asiakaspäivystys ma ja pe.                   

     - Lomituspalveluohjaaja Leena Alanne puh. (06) 470 1210, 050 302 7839.

Kurikan kaupunki järjestää asiantuntevaa lomituspalvelua tarpeiden mukaan. Esimerkkinä toiminnan laatuun panostamisesta voidaan mainita henkilöstön jatkuva koulutus sekä lomittajille laaditut laatukäsikirjat.  

Kenelle lomituspalveluja

Maatalousyrittäjän lomituspalveluja voi hakea itse säännöllisesti tehtäväosuudellaan karjataloutta harjoittajava, pakollisesti MYEL-vakuutettu maatalousyrittäjä. Lomituspalveluja voi saada maatalousverotuksen piiriin kuuluvien kotieläin- ja turkistuotannon harjoittajat.

Vuosiloma on maksutonta ja se on tarkoitettu päätoimisille maatalousyrittäjille. Sijaisavusta peritään tuntimaksu. Vuosilomaan oikeutettu yrittäjä voi saada 120 tuntia maksullista lomitusta (hinta tällä hetkellä 13,75€/tunti) vuodessa, sekä täysin maksullista lomitusta hintaan 35 €/tunti.

Lomitusnetti

Maatalousyrittäjät voivat halutessaan hoitaa lomitusasioitaan myös internetissä kirjautumalla palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla. Lomitusnetin osoite on www.lomitus.fi.