Kuulutus 85/17

11.08.2017 - 25.08.2017

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ

Isonkyrön kunnan tekninen palvelualue hakee vakituiseen työsuhteeseen ruokapalvelutyöntekijää.

Isonkyrön kunnan ruokahuolto valmistaa aterioita yhteensä noin 1000 kahdessa valmistuskeittiössä, joista toisella valmistuskeittiöllä on toimintaa joka päivä. Lisäksi Isossakyrössä on kolme palvelukeittiötä. Isonkyrön kunnan keittiöllä työajat sijoittuvat klo 6.00 – 17.30 väliseen aikaa.

Isonkyrön kunta on savuton työpaikka.

Ammattihenkilön tehtävät:

Valittu työntekijä tulee toimimaan Isonkyrön kunnan ruokahuollossa ruokapalvelutyöntekijänä. Tehtäviin kuuluu ruokien esivalmistus, valmistus ja asiakaspalvelu sekä keittiön muut tehtävät.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa catering-alan koulutusta, suurtalouskokki tai vastaava koulutus ja hygieniaosaamistodistusta. Dieetit ja vakaumuksellinen ruokavalio tuntemus, sekä työkokemus katsotaan eduksi henkilöä valittaessa. Hakijalta edellytetään hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä ja aktiivista asennetta työhön. Hyvät tietotekniikka taidot, elintarviketilaus-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Toimen työaika on 38,75 viikossa. Palkka Kvtes:n mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävään valittavan on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Sari Kattelus 040 5742669

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 25.8.2017 klo 15 mennessä osoitteella: Isonkyrön kunta, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö tai sähköpostilla isokyro@isokyro.fi. Kuoreen merkintä: ”Ruokapalvelutyöntekijä”

Takaisin listaukseen