Tapahtumat

Tapahtumat

Novian ryhmänäyttely

02.04.2024 - 25.05.2024
KLO 11:00 - 15:00

 

Tämä näyttely on opiskelijoiden kovan työn, omistautumisen ja joko taiteellisen tutkimuksen tulos tai kaupallisen kuvan tuotos.

Tämä näyttely on opiskelijoiden kovan työn, omistautumisen ja joko taiteellisen tutkimuksen tulos tai kaupallisen kuvan tuotos. Jokainen näytillä oleva teos tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman suomalaiseen valokuvaopiskelijan sielunmaisemaan. Ajatuksia herättävät konseptiteokset tarjoavat kävijöille mahdollisuuden uppoutua taiteen maailmaan ja ammentaa inspiraatiota.

Kutsumme sinut mukaan kiehtovaan ryhmänäyttelyyn, jossa esitellään lahjakkaita suomalaisia valokuvaajia ja valokuvataiteilijoita. Ryhmänäyttely koostuu yhden opettajan, sekä opiskelijoiden teoksista. Tämä näyttely juhlistaa suomalaisen valokuvauksen kukoistavaa luovuutta ja innovaatiota.

Näyttelyn teokset osoittavat opiskelijoiden poikkeukselliset taidot ja luovuuden, sukeltaen erilaisiin teemoihin ja käsitteisiin. Linssin läpi he pyrkivät kertomaan omat henkilökohtaiset tarinansa tai yhteiset kokemuksensa. Katukuvaus, kokeelliset tekniikat – jokainen monimuotoinen lähestymistapa lisää syvyyttä ja mielenkiintoa jokaiseen teokseen, kannustaen katsojia pohtimaan ja tulkitsemaan kuvien takana olevia tarinoita.

Tämä ryhmänäyttely toimii alustana nouseville opiskelijavalokuvaajille ja valokuvataiteilijoille esitellä lahjakkuuttaan laajemmalle yleisölle. Se tarjoaa tilaisuuden innokkaille harrastajille, taiteen ystäville ja ammattilaisille löytää uusia näkökulmia ja todistaa tulevien valokuvauksen kentän valovoimaisuuksien nousua.

Pohjanmaan valokuvakeskus l POVA

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Paikka

Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Pohjanmaan valokuvakeskus

 

Osoite

Vanhan Paukun tie 1, 62100,

 

Tapahtuman järjestäjä

Mira Möttönen

info@pova.fi

041 310 9923