Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 12/18

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 12/18

Isonkyrön kunnassa on haettava

KOULUPSYKOLOGIN VIRKA

Sivistyksen palvelualueeseen kuuluu varhaiskasvatuksen lisäksi kolme alakoulua, yläkoulu ja lukio. Oppilaita vuosiluokilla 0-9 on yhteensä 587 ja lukiossa 125. Haemme joukkoomme koulupsykologia uuteen virkaan 1.8.2018 alkaen.

Koulupsykologin tehtävänä on oppimisvaikeuksien ja oppilaiden psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisy, selvittäminen ja tukitoimien suunnittelu sekä toteutus yhteistyössä opettajien, vanhempien ja muun oppilashuoltohenkilöstön kanssa. Koulupsykologin työssä painottuvat opettajien konsultaatio, psykologiset tutkimukset, lapsen tai nuoren tukikäynnit, tukimuotojen suunnittelu, vanhempien ja oppilaiden ohjaus sekä muu moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme valinnassa 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002).

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen Isonkyrön kunta/Sivistysosasto, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö tai sähköpostitse sivistys@isokyro.fi. Hakuaika päättyy pe 2.3.2018. klo 15.00.

Tiedustelut: johtava rehtori Susanna Pietikäinen, puh. 0500 560 363, etunimi.sukunimi(at)edu.isokyro.fi.

Valintapäätös annetaan sähköisesti tiedoksi hakijan hakemuksessa antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 

Isossakyrössä 9.2.2018

Sivistysosasto