Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 51/18 Teknisen johtajan virka

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 51/18 Teknisen johtajan virka

Teknisen johtajamme siirryttyä uusien haasteiden pariin etsimme

TEKNISTÄ JOHTAJAA

joka toimii Isonkyrön kunnan kiinteistöjen ylläpidosta, rakennushankkeiden toteutuksesta, kaavoituksen ja maankäytön suunnittelusta sekä tukipalveluista vastaavan teknisen palvelualueen johtajana.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulussa tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu soveltuva insinöörin tutkinto ja kokemusta teknisen alan johtotehtävistä.

Virantäytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 31.5.2018 klo 15.00 mennessä isokyro@isokyro.fi tai Isonkyrön kunta, Kunnanhallitus, Pohjankyröntie 136, 61500 ISOKYRÖ.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Tero Kankaanpää, puh. 044 297 0256 ja kunnanhallituksen pj Mirva Mäki-Rammo, puh. 040 574 8147.