Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Ilmoitus poikkeamislupahakemuksen vireilläolosta

Takaisin artikkelilistaukseen

Ilmoitus poikkeamislupahakemuksen vireilläolosta

ILMOITUS POIKKEAMISLUPAHAKEMUKSEN VIREILLÄOLOSTA

Ympäristölautakunta ilmoittaa maankäyttö- ja rakennuslain (MRL) 173 §:n mukaisen poikkeamishakemuksen vireilläolosta. Asia koskee hakemusta rakentaa konesuoja (375 m²) Isonkyrön Napuen kylään, osoitteeseen Napuen kylätie, kiinteistölle Vakkinen 7:20. Poikkeaminen koskee hanketta, jossa osayleiskaavan maisemallisesti arvokkaalle peltoaukealle rakennetaan konehalli.

Suunnitelmat ovat nähtävänä 5. – 19.7.2018 Isonkyrön kirjastossa Kyrööntie 15, kirjaston aukioloaikoina ja kunnan www-sivuilla.

Ne, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin hanke saattaa huomattavasti vaikuttaa, voivat edellä mainitun nähtävilläoloajan kuluessa virka-ajan päättymiseen mennessä toimittaa mahdolliset kirjalliset muistutuksensa poikkeamishakemuksesta Isonkyrön kirjastoon 18.7.2018 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja antaa vt tekninen johtaja Pekka Panttila 06-470 1230.