Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 134/2018 Ruokapalveluesimiehen paikka avoinna

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 134/2018 Ruokapalveluesimiehen paikka avoinna

Isonkyrön kunnan tekninen palvelualue hakee vakituiseen työsuhteeseen ruokapalveluesimiestä, alkusijoituspaikka Palvelukeskuksen valmistuskeittiö. Isonkyrön kunnan ruokahuolto valmistaa aterioita yhteensä noin 1000 kahdessa valmistuskeittiössä. Työajat ajoittuvat klo 6.00 – 17.30 välille. Isonkyrön kunta on savuton työpaikka.

Ammattihenkilön tehtävät:
Valittu työntekijä tulee toimimaan Isonkyrön kunnan ruokahuollossa ruokapalveluesimiehenä. Tehtäviin kuuluu paikallinen työnjohto, sijaisjärjestelyt, raaka-aine tilaukset laskuntarkistuksineen, ruokalista suunnittelu, toiminnan kehittäminen ja uudistaminen, ruokien valmistus ja asiakaspalvelu sekä keittiön muut tehtävät.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta; restonomi, aiempi opistotasoinen koulutus tai catering-alan/ suurtalouskokin koulutus yhdistettynä vankkaan työkokemukseen. Hakijalta edellytetään hyviä asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä ja aktiivista asennetta työhön. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja. Erikoisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Toimen työaika on 38,75 viikossa. Palkka Kvtes:n mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Tehtävään valittavan on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Sari Kattelus 040 5742669.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 25.9.2018 klo 15.00 mennessä osoitteella: Isonkyrön kunta, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö tai sähköpostilla isokyro@isokyro.fi. Kuoreen merkintä: ” RUOKAPALVELUESIMIES”.