Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 137/18 Jatketaan lähihoitajan toimen hakuaikaa

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 137/18 Jatketaan lähihoitajan toimen hakuaikaa

Isonkyrön kunnan perusturvaosastolla jatketaan lähihoitajan toimen hakuaikaa 28.9.2018 klo 15 asti. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

1 LÄHIHOITAJAN TOIMI, alkusijoituspaikkana hoivaosasto. 3-vuorotyö.

Toimi täytetään 08.10.18 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi alan tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES: n mukaan. Koeaika toimeen valitulla on 6 kuukautta. Valittu sitoutuu osoittamaan tarvittavan lääkehoidon osaamisen tentein ja näytöin.
Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016 § 48) mukaista rokotussuojaa. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Isonkyrön kunta on savuton työpaikka.

Laurilan palvelukeskuksessa toimii 32-paikkainen hoivaosasto ja 35-paikkainen palvelukoti. Tarjoamme ympärivuorokautista lyhyt- ja pitkäaikaishoitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoitotyössä keskeistä on toimintakykyä tukeva yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoito. Arvostamme motivoituneisuutta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Perusturvajohtajalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan os. Isonkyrön kunta, perusturvaosasto, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö tai sähköpostilla
isokyro@isokyro.fi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa palvelukeskuksen johtaja Helena Kahra-Smedlund puh.(06) 4701300.

Isokyrö 14.9.2018
Perusturvajohtaja