Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 155/18 Haettavana insinöörin virka

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 155/18 Haettavana insinöörin virka

Isonkyrön kunta julistaa haettavaksi

INSINÖÖRIN VIRAN

Tehtäväkuvaus: Taloudellisesti vahva ja kehittyvä Isonkyrön kunta etsii osaavaan joukkoonsa insinööriä teknisiin palveluihin.                                                                      

Tehtävän painopisteet:

  • rakennus- ja korjaushankkeiden suunnittelu, toteutus ja valvonta
  • kiinteistörekisterin päivitys ja ylläpito
  • vesi- ja ympäristöhuoltolain mukaiset valvonta- ja viranomaistehtävät
  • tietosuojavastaavan tehtävät
  • rakennustarkastajan sijaistaminen
  • muut teknisen palvelualan avustavat ja valmistelevat tehtävät

Edellytettävä koulutus ja kokemus: Viran kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu soveltuva insinöörin tutkinto.

Hakijalta edellytämme kokemusta rakennusten suunnittelutehtävistä. Kunnallistekniikan tuntemus ja nykyaikaisten maaston mittauslaitteiden ja -työn osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kunnallishallinnon tuntemusta ja tietotekniikan hallintaa. Tehtävässä edellytetään hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuasiakirjat ovat julkisia. Valintapäätös annetaan sähköisesti tiedoksi hakijan hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksia ei palauteta. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Isonkyrön kunta on savuton työpaikka.

Hakeminen: Vapaamuotoinen hakemus opintotodistuksineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 2.1.2019 osoitteeseen Isonkyrön kunta, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö tai sähköpostilla petri.hanninen(at)isokyro.fi.

Lisätietoja: Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Beata Taijala p. 040 830 4217 tai tekninen johtaja Petri Hänninen p. 050 413 9439.