Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Vaasan seudulle uusi yritys-ja palveluhakemisto

Takaisin artikkelilistaukseen

Vaasan seudulle uusi yritys-ja palveluhakemisto

https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tiedotteet/vaasan-seudulle-uusi-yritys-ja-palveluhakemisto

Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto

Uusi Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto perustuu Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ylläpitämään yritysrekisteriin. Hakemistoon voi kirjata yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Yritys- ja palveluhakemisto löytyy osoitteesta https://vasek.yrityshakemistot.fi. Hakemisto perustuu pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Yritysten tietoja päivitetään myös VASEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkeimpänä tietolähteenä ovat yritykset itse.

Yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta. Tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi pyydämme yrittäjiä itse tarkistamaan yrityksensä tiedot.

Palveluhakemisto on uusi ominaisuus, joka on lisätty yrityshakemiston kylkeen. Yritykset näkyvät palveluhakemistossa, kun he ovat päivittäneet tietonsa ja merkinneet yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa.

Yritysrekisteristä voi hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella. Yritysten kannattaa huolehtia yrityksen toiminnan ja palveluiden kuvailusta, jotta yritys nousee paremmin esiin hauissa. Kannattaa muistaa myös kieliversiot, eli tehdä nämä kuvailut myös ruotsiksi ja englanniksi.

Yritys voi pyytää tietojensa päivitystä yrityshakemiston kautta koska vaan, mutta jatkossa VASEK lähettää yrityksille noin kuuden kuukauden välein pyynnön tarkistaa ja päivittää tiedot. VASEKille voi myös ilmoittaa, mikäli ei jostain syystä halua, että yritys on mukana seudun yrityshakemistossa.

Yrittäjä, toimi näin:

  1. Etsi yrityksesi tiedot osoitteesta https://vasek.yrityshakemistot.fi. Jos yrityksesi tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@vasek.fi. Näin saat jatkossa suoraan yrityksen sähköpostiin muistutuksen tietojen päivittämisestä.
  2. Ilmoita meille myös, jos yritystäsi ei löydy hakemistosta ollenkaan.
  3. Jos yrityksesi tiedot muuttuvat, ilmoita muutoksista meille info@vasek.fi tai yrityshakemiston kautta.
  4. Tarkista yrityksesi tiedot jatkossa aina kuuden kuukauden välein, kun saat päivityspyynnön yrityksesi sähköpostiosoitteeseen.