Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 1/19 Haettavana 2 lähihoitajan tointa

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 1/19 Haettavana 2 lähihoitajan tointa

Isonkyrön kunnan perusturvaosastolla julistetaan 25.1.2019 klo 15 mennessä haettavaksi

2 LÄHIHOITAJAN TOINTA (varahenkilö), alkusijoituspaikkoina hoivaosasto ja palvelukoti. Työ on 3-vuorotyötä.

Toimi täytetään 4.3.19 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi alan tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES: n mukaan. Koeaika toimeen valitulla on 6 kuukautta. Valittu sitoutuu osoittamaan tarvittavan lääkehoidon osaamisen tentein ja näytöin.
Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016 § 48) mukaista rokotussuojaa. Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Isonkyrön kunta on savuton työpaikka.

Laurilan palvelukeskuksessa toimii 32-paikkainen hoivaosasto ja 35-paikkainen palvelukoti. Tarjoamme ympärivuorokautista lyhyt- ja pitkäaikaishoitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoitotyössä keskeistä on toimintakykyä tukeva yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoito. Arvostamme motivoituneisuutta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Perusturvajohtajalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan os. Isonkyrön kunta, perusturvaosasto, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö tai sähköpostilla isokyro(at)isokyro.fi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa palvelukeskuksen johtaja Helena Kahra-Smedlund puh.(06) 4701300.

Isokyrö 28.12.2018

Perusturvajohtaja