Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 26/19 Varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorin toimi haettavana

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 26/19 Varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorin toimi haettavana

Haettavana Isonkyrön ja Laihian kuntien yhteinen

Varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattorin toimi Opin Liikkuen – hankkeeseen ajalle 2.5.2019-31.3.2020.

Laihia ja Isokyrö kehittävät yhdessä liikunnallista elämäntapaa lapsille ja perheille. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille lapsille tutustuminen liikunnan eri muotoihin, lasten ja perheiden osallisuuden lisääminen, sekä henkilöstön liikunnallisen ammatillisen osaamisen kehittäminen.

Kunnat ovat yhdessä saaneet opetus ja kulttuuriministeriöstä rahoitusta Liikunnallisen elämäntavan paikalliset kehittämisavustukset -hankkeesta.

Hankkeen tavoitteet ovat nousseet varhaiskasvatussuunnitelmasta, jossa korostetaan fyysisen aktiivisuuden suosituksia. Hankkeen kautta lisätään lasten osallisuutta liikunnan riemuun. Hankkeen myötä kunnissa on otettu käyttöön Ilo kasvaa liikkuen – ohjelma.

Hankkeeseen palkatun liikuntakoordinaattorin työnkuva koostuu mm. liikuntavastaavien tapaamisten koordinoimisesta, työskentelystä ja ohjaamisesta varhaiskasvatuksen kentällä, liikunnallisten perhetapahtumien järjestämisestä ja mahdollisuudesta osallistua monipuolisesti erilaisiin liikuntakoulutuksiin. Kuulostiko monipuoliselta ja mukaansa tempaavalta? – Juuri niin on!

Hakijalta toivomme koulutusta varhaiskasvatusalalta ja varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta, sekä kokemusta liikunnan alalta tai kiinnostusta liikuntaa kohtaan. Työssä tarvitaan joustavaa työotetta ja idearikasta työntekijää, joka saa muutkin näkemään liikunnan mahdollisuudet. Palkkaus KVTES: n mukainen. Ennen toimen vastaanottamista henkilön on esitettävä rikosrekisteriote (504/2002) ja toimitettava hyväksytty lääkärintodistus.

Lisätietoja: Laihian kunta, Raija Mäenpää, p. 050 4062503 ja
Isonkyrön kunta, Terhi Kangas, p. 050 5927116

Hakemukset 8.4.2019 klo 15.00 mennessä Isonkyrön kunta, Sivistyspalvelut, Pohjankyröntie 136, 61500 ISOKYRÖ tai sähköpostitse sivistys(at)isokyro.fi  Kuoreen/viestin otsikkoon varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattori.