Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 38/19 Perusopetuksen käsityön lehtorin sijaisuus

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 38/19 Perusopetuksen käsityön lehtorin sijaisuus

Isonkyrön kunnassa on haettavana

PERUSOPETUKSEN  KÄSITYÖN LEHTORIN SIJAISUUS

AJALLE 6.8.2019-20.12.2019

Viransijaiselta toivotaan arvosanaa myös matematiikassa. Opetustunteja on käsityössä (ent. tekstiilityö) perusopetuksen vuosiluokilla 6-9 yhteensä 7-10. Lisäksi tunteja on tarjolla matematiikassa 12-14 tuntia vuosiluokilla 7-9 eli yhteensä vähintään 21 tuntia. Yläkoulussa ja lukiossa on käytössä 5-jaksojärjestelmä, joten tuntien määrä eri jaksoissa vaihtelee.

Isonkyrön yläkoulu on n. 200 oppilaan koulu, joka toimii samassa kiinteistössä Kyrönmaan lukion kanssa. Koulukeskus sijaitsee kunnan keskustassa ja se on otettu käyttöön 2000-luvun alussa. Koulukeskuksen yhteydessä on kunnan kirjasto ja liikuntahalli ja Keskustan alakoulu sijaitsee viereisellä tontilla.  Koulun tilat ovat ajanmukaiset ja hyväkuntoiset. Opettajia on yhteensä 29.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Sijaisuuden täytössä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Isonkyrön kunta on vuoden 2014 alusta alkaen ollut savuton työpaikka

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset, työtodistukset sekä ansioluettelo, tulee toimittaa 23.4.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella: Isonkyrön yläkoulu, Kyrööntie 15, 61500 Isokyrö tai sähköpostilla: koulukeskus@isokyro.fi.

Valintapäätös annetaan sähköisesti tiedoksi hakijan hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksia ei palauteta.

Tiedustelut: johtava rehtori Susanna Pietikäinen, puh. 0500 560 363

tai apulaisrehtori Eeva-Liisa Lepistö, puh. 050 314 2351.