Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Ajankohtaista
Kirjasto
Kirjasto
Kuulutukset
Tiedotteet
Työpaikat
Yleinen
Tarkennettu haku

Kuulutus 40/19 Isonkyrön kunnanhallituksen ja lautakuntien kokoukset ja pöytäkirjojen nähtävänäpito

Takaisin artikkelilistaukseen

Kuulutus 40/19 Isonkyrön kunnanhallituksen ja lautakuntien kokoukset ja pöytäkirjojen nähtävänäpito

ISONKYRÖN KUNNANHALLITUKSEN JA LAUTAKUNTIEN KOKOUKSET
VUONNA 2019 JA PÖYÄKIRJOJEN NÄHTÄVÄNÄPITO

1) KOKOUSAIKA
2) KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITOAIKA YLEISESSÄ
TIETOVERKOSSA WWW.ISOKYRO.FI  JA  KUNNANVIRASTOSSA
3) VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT

 

* K U N N A N H A L L I T U S

1)toimikaudella 2017-2019 pääsääntöisesti joka toinen maanantai klo 18.15 alkaen

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi  kokousta seuraavana torstaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

3)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi  päätöstä seuraavana torstaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14 mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

* S I V I S T Y S L A U T A K U N T A

1)tarpeen mukaan torstaisin klo 18.30

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi  kokousta seuraavana perjantaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14, mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

3)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi päätöstä seuraavana perjantaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14 mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

* H Y V I N V O I N T I L A U T A K U N T A

1)pääsääntöisin torstaisin klo 18.30

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi kokousta seuraavana torstaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14, mikäli ko päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana arkipäivänä

3)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi päätöstä seuraavana torstaina klo 14.00 alkaen sekä Isonkyrön kunnan kirjastossa klo 12-16 ja mikäli ko. päivä on kirjaston kiinniolopäivä, nähtävä pitäminen tapahtuu kirjaston seuraavana aukiolopäivänä

 

* P E R U S T U R V A L A U T A K U N T A

1)pääsääntöisesti kerran kuukaudessa, kuukauden toisena torstaina klo 18.00

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi  kokousta seuraavana tiistaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanvirastossa perusturvaosaston toimistosihteerin huoneessa klo 10-14 siltä osin kuin kokouspöytäkirja on julkinen ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

3)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi päätöstä seuraavan tiistaina klo 14.00 sekä kunnanvirastossa perusturvaosaston toimistosihteerin huoneessa klo 10-14 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

* T E K N I N E N  L A U T A K U N T A

1)pääsääntöisesti tiistaisin klo 18.00

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi kokousta seuraavana tiistaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10.00-14.00 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavan aukiolopäivänä

3)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi päätöstä seuraavana torstaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10.00-14.00 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

* Y M P Ä R I S T Ö L A U T A K U N T A

1)pääsääntöisesti tiistaisin klo 18.30

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi kokousta seuraavana tiistaina klo 14.00 alkaen, sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14 ja mikäli ko päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

3)Rakennustarkastajan tekemät lupapäätökset nähtävänä yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi ja kunnan ilmoitustaululla päätösten tiedoksiantopäivää edeltävästä päivästä alkaen valitusajan. Rakennustarkastajan tekemät muunlaiset päätökset pidetään nähtävänä yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi päätöstä seuraavan torstaina klo 14.00 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10-14 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

* T A R K A S T U S L A U T A K U N T A

1)tarvittaessa puheenjohtajan kutsusta tai sopimuksen mukaan

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi ja kunnanviraston neuvonnassa seuraavan viikon perjantaina klo 14 alkaen sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10.00-14.00 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

* E L I N K E I N O-  J A  K A A V O I T U S J A O S T O

1)pääsääntöisesti jaoston puheenjohtajan kutsusta klo 16.30 ennen khall:n kokousta

2)yleisessä tietoverkossa www.isokyro.fi  kokousta seuraavana torstaina klo 14.00 alkaen, sekä kunnanviraston neuvonnassa klo 10.00-14.00 ja mikäli ko. päivä on kunnanviraston kiinniolopäivä, nähtävänä pitäminen tapahtuu kunnanviraston seuraavana aukiolopäivänä

 

 

 

*VAASAN SEUDUN JÄTELAUTAKUNTA

1) Pöytäkirja asetetaan julkisesti nähtäväksi tarkastusta seuraavana keskiviikkona kaikissa sopijakunnissa.