Ajankohtaista

Ajankohtaista

Hyvinvointipalvelujen tiedote 28.4.2020


12.05.2020

HYVINVOINTIPALVELUIDEN TIEDOTUSTILAISUUS

 

Hyvinvointipalvelut ovat joutuneet sopeuttamaan palveluita Koronan vuoksi.

 

Kirjasto on tällä hetkellä kokonaan kiinni, pois lukien sähköiset palvelut. Sähköiseen palvelutarjontaan saimme muiden Eepos-kirjastojen kanssa viime viikolla hieman etuajassa käyttöön Kirjastokino-nimisen kirjastojen suoratoistopalvelun. Palvelu toimii siten, että asiakas kirjautuu omilla kirjaston tunnuksillaan osoitteessa https://www.kirjastokino.fi/fi/ , jonka jälkeen voi katsoa sinne lisättyjä sarjoja ja elokuvia. Palvelu on käyttäjälle maksuton ja samaa aineistoa voi katsoa useampi käyttäjä, joten se ei ole samalla tavalla rajoitettu kuin e-aineistot. Ajankohtaiset tiedot kirjaston palveluista ja ohjeita sähköisten palveluiden käyttämiseen löytyy kirjaston kotisivuilta https://isokyro.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kirjasto/ .

 

Kulttuuritapahtumien osalta eletään epävarmoja aikoja, koska ei tiedetä millaisina ja miten pitkään rajoitteet jatkuvat. Eilen vietettiin kansallista veteraanipäivää, jonka perinteinen juhla jouduttiin tietenkin Koronan takia perua. Kunniakäynti suoritettiin kuitenkin rajoitteiden mukaan ja tallenne käynnistä on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/tbnAGhNztoQ .

 

Uimahallilla allastilat ovat kiinni, mutta posti- ja matkahuolto palvelevat tällä hetkellä normaalien aukioloaikojen mukaan. Kesäaikoihin siirtymisestä ilmoitetaan erikseen. Uimakoulut on tarkoitus järjestää kesällä, mikäli rajoitteet sen sallivat, mutta on syytä varautua siihen, että ajankohta poikkeaa normaalista kesäkuun alusta. Uimakouluun ilmoittautumisesta ilmoitetaan erikseen, kun varmistuu että niiden järjestäminen on mahdollista.

 

Liikuntapalveluissa liikunnanohjaaja Serina Hemminki on järjestänyt livejumppia niin Facebookin kun Instagramin kautta. Lisäksi Välimäkeen ja Peippoosen pururadan maastoon on järjestetty kuvajahteja, joista löytyy koko perheelle etsittäväksi pokemoneja ja metsäneläimiä.

 

Nuorisopalvelut ovat myös siirtyneet toistaiseksi verkkoon ja eri kanavat joista nuorisotyöntekijät tavoittaa on lueteltu nuorisopalveluiden sivuilla https://isokyro.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/nuoriso/nuorisotila/ .

 

Etsivää nuorisotyötä on jatkettu rajoitteiden mukaan hieman sopeuttaen.

 

 

Lisätietoja antaa:

 

Antti Iivari                                     

hyvinvointijohtaja                                                                              

puh. 050 4664 120                                                    

antti.iivari@isokyro.fi


Takaisin uutisiin