Ajankohtaista

Ajankohtaista

Hyvinvointipalvelut tiedottaa


15.09.2021

HYVINVOINTIPALVELUIDEN TIEDOTUSTILAISUUS 14.9.2021

 

Isonkyrön Teemareitistö-hanke valmistuu tämän kuun loppuun mennessä, jolloin kaikki reitit on viimein merkitty maastoon ja ne tulee näkyviin kunnan kotisivuille ja myöhemmin myös muihin palveluihin. Patikointireittejä on kaiken kaikkiaan 9 kappaletta, jotka ovat merkitty yhtenäisellä merkinnällä oranssilla merkintämaalilla ja opasviitoilla.

 

Lisäksi neljästä erillisestä lenkistä muodostuva pyöräreitistö, joiden keskuspaikka on Napuen muistomerkin viereisellä parkkipaikalla, mutta liittyminen reitille onnistuu totta kai matkan varreltakin. Lisäksi on kuntaa halkova Kyrönjoen melontareitti.

 

Patikointireittejä on kaiken kaikkiaan hieman alle 40 km, pyöräreittejä reilu 100 km ja noin 20 km melontareitti. Reitistön yhteyteen on myös tehty Tarinapolku-mobiilipeli, jossa on elävöitetty paikallista perimätietoutta.

 

Varttuneiden toimintakalenteri julkaistiin elokuun puolella, johon on koottu kaikille varttuneemmalle väelle avointa toimintaa. Tarjolla on monenlaista liikuntaa, sekä hyvinvointia lisääviä tilaisuuksia. Osa toiminnasta on viikoittaista ja osassa kokoontumisia on harvemmin, esimerkiksi kerran kuukaudessa järjestetään Pohjankyrön talolla myös teemabingo, jossa alustajina on muun muassa paikallisia yrittäjiä erilaisista arkea helpottavista ratkaisuista. Tarkemmat tiedot tapahtumapaikoista ja aikatauluista löytyy kunnankotisivuilta https://isokyro.fi/varttuneet/ tai paperisena kirjastolta.

 

Hyvinvointipalveluissa on sijaisjärjestelyt 1.10.21-30.5.22, sillä hyvinvointijohtaja siirretään sijaistamaan johtavaa rehtoria. Sijaiseksi tulee kyseiselle ajanjaksolle Kimmo Kaunisto.

 

Tulevana lauantaina järjestetään Pohjankyrö talossa Trio Orianan konsertti klo 14.00.

 

Lisätietoja antaa:

 

Antti Iivari                                   

hyvinvointijohtaja                                                                          

puh. 050 4664 120                                                

antti.iivari@isokyro.fi


Takaisin uutisiin