Ajankohtaista

Ajankohtaista

Isokyrö mukana jakamassa joulukortteja ikäihmisille


10.11.2020

ISOKYRÖ MUKANA JAKAMASSA JOULUKORTTEJA IKÄIHMISILLE 

 

 

Isonkyrön kunta ottaa Suomen Kuntaliiton haasteen vastaan ja on mukana jakamassa joulukortteja ikäihmisille.

 

Joulupostia ikäihmisille -kampanja järjestetään kahdeksatta kertaa. Suomen Kuntaliitto on kehottanut kuntia osallistumaan kampanjaan, jossa kerätään ja jaetaan joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanjan järjestää luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

Kampanjan tarkoituksena on vahvistaa kaikkien siihen osallistuvien yhteenkuuluvuuden tunnetta, osallisuuden kokemusta ja luoda myönteisiä yhteisiä kokemuksia. Kunnanjohtaja Tero Kankaanpää sanoo: "Isonkyrön kunta haluaa olla mukana tässä kampanjassa etenkin nyt, kun mahdollisuudet yhdessäoloon ovat rajatut."

 

Kampanjaan osallistuminen on helppoa. Kirjoita joulukortti ja vie se keräyslaatikkoon 11.12.2020 mennessä. 

 

Joulukortti voi olla kaupasta ostettu tai itse tehty. Kirjoita saajaksi "Sinulle". Lähettäjän kohdalle voit kirjoittaa nimesi sekä Siskot ja Simot. Vie kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon, jotka ovat kunnanvirastolla, kirjastossa ja uimahallissa. Halutessasi voit jättää kortin kunnanviraston ulko-oven vieressä olevaan postiluukkuun tai postittaa sen osoitteella Isonkyrön kunta, Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö.

 

Kunnan työntekijät toimittavat joulukortin ikäihmiselle. Tavoitteena on ilahduttaa joulukortilla jokaista Isonkyrön palvelukeskuksen tai kotipalvelun asiakkaana olevaa ikäihmistä.

 

Lisätietoja antaa: toimistosihteeri Tarja Soini, tarja.soini@isokyro.fi, puh. 06 470 1111.


Takaisin uutisiin