Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuulutus 37/20 Haetaan 2 varhaiskasvatuksen opettajaa


24.03.2020

Isonkyrön kunnassa on haettavana Pikkutervakon päiväkotiin

 

1.VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN toimi 1.8.2020 alkaen ja

2.VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN sijaisuus ajalle 1.9.2020–31.7.2021

 

Toimintamme perustuu lapsen osallisuuteen, pienryhmätoimintaan ja laadukkaaseen pedagogiikkaan. Tiedämme, että avain laadukkaaseen varhaiskasvatukseen on ammattitaitoinen, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilökunta. Elinikäinen oppiminen ja toiminnan kehittäminen on meille arkipäivää.

Jos työskentely iloisessa ja positiivisessa työyhteisössä ihanien lasten ja upeiden työkavereiden kanssa kiinnostaa, niin tervetuloa tiimiimme kehittämään kanssamme laadukasta varhaiskasvatusta.

Odotamme sinulta positiivista, motivoitunutta asennetta, olet muutoskykyinen ja -haluinen. Sinulle, joka arvostat pientä päiväkodin kokoa ja pientä lapsiryhmää sekä toimivaa ja iloista tiimiä, on nyt elämäsi työpaikka tarjolla.


Kelpoisuusehdot:

  1. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus ja
  2. Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä työterveyslääkärin antama lausunto terveydentilastaan ja voimassa oleva rikosrekisteriote.

 

Hakemus ja ansioluettelo tai nimikirjanote toimitetaan 20.4.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella Isonkyrön kunta, sivistysosasto, Pohjankyröntie 136, 61500 ISOKYRÖ tai sähköpostitse sivistys@sivistys.fi

Valintapäätös annetaan sähköisesti tiedoksi hakijan hakemuksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja varhaiskasvatuksen aluevastaava Piia Marttila, 050-562 3121 tai varhaiskasvatusjohtaja Sinikka Tapio, 050 439 4033 tai sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@isokyro.fi


Takaisin uutisiin