Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuulutus 79/19 Avoinna hyvinvointijohtajan virka


22.08.2019

Elämää suurempi Isokyrö on elinvoimaisella Vaasa-Seinäjoki -kehityskäytävällä sijaitseva taloudellisesti vahva kunta, jonka yrityselämä on hyvässä nosteessa.

 

Meillä on ihan uusi

 

HYVINVOINTIJOHTAJAN VIRKA,

 

onko se Sinun?

 

Hyvinvointijohtaja toimii hyvinvointipalveluiden palvelualueen johtajana eli vastaa kunnan kirjasto- ja kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluista sekä toimii palvelualueensa henkilöstön esimiehenä. Keskeisenä tehtävänä on isokyröläisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Hyvinvointijohtaja toimii hyvinvointilautakunnan esittelijänä ja kuuluu kunnan johtoryhmään.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus viran tehtäväalueelta. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta kuntatyöstä ja esimiestehtävistä, henkilöstöjohtamisesta sekä talous- ja hallinto-osaamista.

 

Virka on vakituinen ja se täytetään 1.1.2020 lukien. Virantäytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Isonkyrön kunta on savuton työpaikka.

 

Kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 17.9.2019 klo 15.00 mennessä isokyro@isokyro.fi tai Isonkyrön kunta, Kunnanhallitus, Pohjankyröntie 136, 61500 ISOKYRÖ.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Tero Kankaanpää, puh. 044 297 0256 ja kunnanhallituksen pj Mirva Mäki-Rammo, puh. 040 574 8147.

 

Isonkyrön kunnanhallitus


Takaisin uutisiin