Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuulutus 89/19 avoinna asuntosihteeri-isännöitsijän virka


08.10.2019

Elämää suurempi Isokyrö on elinvoimaisella Vaasa-Seinäjoki -kehityskäytävällä sijaitseva taloudellisesti vahva kunta, jonka yrityselämä on hyvässä nosteessa.

 

Isonkyrön kunta julistaa haettavaksi

 

ASUNTOSIHTEERI-ISÄNNÖITSIJÄN VIRAN

 

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen asuntosihteeri-isännöitsijää, jonka tehtäviin kuuluu kunnan vuokra-asuntotoiminnasta vastaaminen sekä Isonkyrön Asuntovuokraus Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. Toimitusjohtajalle kuuluu kokonaisvastuu yhtiön toiminnasta ja sen tuloksekkaasta johtamisesta. Tarjolla on nyt näköalapaikka vuokrataloyhtiön toimintaan ja mahdollisuus kehittyä kiinteistöalan monipuoliseksi osaajaksi.

 

Isonkyrön Asuntovuokraus Oy on kunnan 100% omistama osakeyhtiö. Yhtiöllä on 203 asuntoa. Lisäksi kunnan omistuksessa on 14 osakehuoneistoa.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Eduksi luemme taloushallinnon, rakennus- tai kiinteistöalan koulutuksen, kokemuksen isännöintitehtävistä sekä kiinteistöjen korjaustoiminnasta.

 

Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen sekä toimintatavoiltaan aktiivinen ja tavoitteellinen. Lisäksi arvostamme talousosaamista ja kokemusta esimiehenä toimimisesta.

 

Virantäytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

 

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 28.10.2019 klo 15.00 mennessä isokyro@isokyro.fi tai Isonkyrön kunta, Kunnanhallitus, Pohjankyröntie 136, 61500 ISOKYRÖ.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Petri Hänninen p. 050 413 9439 tai yhtiön hallituksen puheenjohtaja Beata Taijala p. 040 830 4217.

 

Isonkyrön kunnanhallitus


Takaisin uutisiin