Ajankohtaista

Ajankohtaista

Mediatiedote Isonkyrön Palvelukeskuksen hoivaosaston vierailurajoite päättyy 16.11.2021


16.11.2021

ISONKYRÖN PALVELUKESKUKSEN HOIVAOSASTON VIERAILURAJOITE PÄÄTTYY

 

Isonkyrön Palvelukeskus Laurilan hoivaosastolla todettiin koronatartuntoja 4.11.-5.11.2021. Eristykset ja karanteenit ovat päättyneet, eikä uusia tartuntoja ole enää todettu.

 

Palvelukeskuksen hoivaosastolle asetettu vierailurajoite päättyy 16.11.2021. Hoivaosaston vierailijoita kehotetaan käyttämään kasvomaskia koko vierailun ajan sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Mikäli vierailijalla on vähäisiäkään infektio-oireita, vierailu ei ole sallittu. Hoitajien antamia ohjeita vierailun aikana on noudatettava.

 

Kunnanjohtaja Tero Kankaanpää: ”Haluan esittää lämpimät kiitokset hoitohenkilökunnalle ja esimiehille venymisestä viime viikkojen aikana. Tartuntaketjut on saatu yhteistyössä tartuntatautiviranomaisen kanssa hyvin kuriin. Hoivaosaston ja koulujen tapaukset ovat kuitenkin valitettava muistutus meille siitä, ettei pandemia ole ohi ja miten nopeasti tilanteet voivat pienessä kunnassa muuttua. Yhteiskuntaa on avattu ja rokotuskattavuus on noussut odotettua hitaammin. Ympäröivän alueen tapausilmaantuvuus on noussut pitkään ja onkin väistämätöntä, että kohtaamme jatkossakin uusia tartuntaketjuja. Hyvällä yhteistyöllä tartuntatautiviranomaisen kanssa ketjut on mahdollista saada nopeasti kuriin.”

 

Lisätietoa antavat tarvittaessa:

 

 

Tero Kankaanpää                                             Helena Kahra-Smedlund                                  

kunnanjohtaja                                                   palvelukeskuksen johtaja

puh. 044 2970 256                                            puh. 050 4320 604

tero.kankaanpaa@isokyro.fi                          helena.kahra-smedlund@isokyro.fi

 


Takaisin uutisiin