Lehmäjoki

Hyvinvointi ja vapaa-aika » Matkailija » Isonkyrön kylät » Lehmäjoki

Lehmäjoki

 

Lehmäjoki sijaitsee Isonkyrön kunnan koillisosassa. Lehmäjoki on rauhallinen n. 300 asukkaan kylä. Kyläläiset asuvat omakotitaloissa, mutta kyllä kylältä yksi rivitalokin löytyy. Kylällä on myös paljon kesäasuntoja. Maisema on kaunista maalaismaisemaa, jota piristävät linja-autopysäkeillä olevat 10 maitolaituria. Lehmäjoki on maatalouspainotteinen kylä mutta sen lisäksi kylästä löytyy toista kymmentä eri alan palvelevaa yritystä, mm. Seo Lehmäjoki, Vihersuunnittelu Kirsi Salomaa Ky, Tuurinkosken Koneyhtymä, Lehmäjoen Puutyö, ja monia, monia muita. Kyläyhdistyksen tunnetuimpia tapahtumia on Pääsiäiskokko ja Lehmäjoen urheilukentällä järjestetty Harrasteajoneuvotapahtuma. 

 

 

Lehmäjoen koulu 

Kyläyhdistys ylläpitää entistä koulua kylätalona. Tiloilla kokoontuu säännöllisesti erilaisia harrastusryhmiä. Koulun tiloja vuokrataan myös eri tapahtumiin. Koulun välittömässä läheisyydessä aktiivisessa käytössä ovat valaistu pururata jota hoitaa Kyrön Voiman Lehmäjoen alaosasto, jääkiekkokaukalo ja pelikenttä. Lähellä koulua on urheilukenttä ja sulka- ja lentopalloverkot. 

Osoite: Kaurajärventie 53, Lehmäjoki 


 

LEHMÄJOEN NUOROSOSEURAN TALO

Juhlasali n.150m2 ja näyttämö n.45m2 sekä eteistila naulakoineen. Koneellistettu keittiö, jossa keitto- ja tarjoiluastiat sekä ruokailu ja kahviastiat n.80 hlölle. Salissa pöytäpaikkoja 100-150 henkilölle. (Tarvittaessa Nuorisoseuralta voi kysyä pitopalvelua). Pöytiin on valkoiset liinat ja kaitaliinat sekä tuikkukupit ja maljakot. Äänentoisto, lapsille leluja.

 

Vuokraamme seuraa mm. perhejuhliin, sukukokouksiin, päivällisiin, tansseihin, elokuviin ja teatteriesityksiin sekä muuhun toimintaan.

 

Nuorisoseurantalon pihalla on pöydät ja penkit sekä iso vuokrattava kaasugrilli. Lasten käytössä leikkialue välineineen ja kalustettu leikkimökki. (Jokiranta on aidattu).

Piharakennuksessa on Lehmäjoen Maaseutunaisten vuokrattava kalusto.

 

Osoite: Karhulantie 79, Isokyrö 

 

 

Lehmäjoen urheilukenttä 

Lehmäjoen urheilukentällä on mahdollista järjestää isompiakin tapahtumia tai vaikka puulaakijalkapalloa tai lasten urheilukilpailut. Lehmäjoen urheilukentällä järjestetään Harrasteajoneuvotapahtuma. 

 

 

Röökin-laavu (tai Lintulaavu) 

Patikoinnista ja ulkoilusta voi nauttia Röökin laavulla, jonne on lyhyt ja helppo kävelymatka pikitieltä. Röökin laavu on korkealla ja aurinkoisella paikalla, siellä viihtyy kaikkina vuodenaikoina. Keväällä 2021 laavupolun varteen asennettiin linnunpönttöjä ja siitä syystä siitä käytetään myös nimitystä lintulaavu. 

Osoite: Lehmäjoentie 1144, Isokyrö