Ajankohtaista

VAUVATEATTERI
Metsän syli -vauvateatteriesitys kirjastossa MA 19.11. klo 10.00.

KEIJO TAHKOKALLION LUENTO
Keijo Tahkokallio luennoi Isonkyrön kirjastossa TI 20.11. klo 18.00. Luennon aiheena ”Lukemisen merkitys kasvatuksen osana”.

Naisten aamupäiväkahvit KE 21.11. klo 9.30-11.00.

SATUTUNNIT

Joka toinen perjantai klo 10-10.30. Satutunnit on tarkoitettu alle kouluikäisille kotona hoidetuille ja päivähoidon lapsille yksin tai aikuisen seurassa.

Seuraavat satutunnit:

PE 9.11.
PE 23.11.
PE 7.12.

Eepos-kirjastojen maksut voi hoitaa verkossa

Eepos-kirjastot eli Etelä-Pohjanmaan kaikki yleiset kirjastot sekä Laihia, Isokyrö, Kaskinen, Perho ja Veteli ovat ottaneet verkkomaksamisen käyttöön Eepos-verkkokirjastossa. Jatkossa asiakas voi verkkopankkitunnuksiaan käyttämällä maksaa velkasaldoltaan kirjaston myöhästymismaksut, kuljetusmaksut ja noutamattomat varaukset. Sen sijaan arvonlisäveroa sisältäviä maksuja (esim. kassit, kopiot) ei verkossa voi teknisistä syistä maksaa. Myöskään tuhoutunutta aineistoa ei voi korvata verkkomaksulla. Verkkomaksamisen alaraja on 0,65 euroa. Ylärajaa ei ole.

Eepos-verkkokirjastoon kirjaudutaan omalla kirjastokortin tunnuksella sekä salasanalla, jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole.

 

EPRESS- JA EMAGZ-VERKKOLEHTIPALVELUT KIRJASTOSSA

Kirjaston lehtilukusalin vieressä oleva tietokone on varattu verkkolehtien lukemiseen. Valikoimassa on yli 200 sanomalehteä (mm. Pohjankyrö) ja 27 aikakauslehteä. Niiden uusin numero sekä edellisiä vuosikertoja on luettavissa. Yhtä lehteä voi samaan aikaan lukea rajoitettu määrä käyttäjiä. Mikäli haluamasi lehden lukuoikeus on käytössä, yritä hetken kuluttua uudelleen. Palvelut toimivat muillakin kirjaston asiakastietokoneilla osoitteissa www.emagz.fi ja www.epress.fi

Uusi Rockaway -e-palvelu musiikin soiton opettelemiseen!

Rockaway -palvelun avulla voi opetella musiikin soittamista. Palvelusta löytyy suomalaisia opetusvideoita kurssien/oppituntien muodossa. Asiakkaat voivat lainata kurssin itselleen ja opetella omaa haluamaansa tahtia. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja salasanalla (jonka saa kirjastosta jos sitä ei vielä ole). Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas joutuu vielä rekisteröitymään Rockway-palveluun. Tämän jälkeen kurssien lainaaminen on täysin ilmaista. Palvelu löytyy osoitteesta: http://kirjastot.rockway.fi/eepos/

 

NÄYTTELYT:

Aino Ristimäen kuvataidenäyttely ”Parantaako taide?” lokakuun ajan kirjaston Tietotorilla.
KE 24.10. klo 17-18.30 Aino Ristimäki on kertomassa enemmän näyttelyn teemasta ja taulujen sanomasta.
Mukana tilaisuudessa syöpäneuvontahoitaja Jaana Koskela. Tilaisuudessa voi myös esittää kysymyksiä asiantuntijalle.