Ajankohtaista

KUNNOSSA KAIKEN IKÄÄ -KUNTOKORTTI 2018

Uusi kuntokortti-kampanja alkaa vuodelle 2018.Voit tulostaa kuntokorttisit tästä: kuntokortti2018 tai noutaa omasi myös kunnantalolta, kirjastosta tai uimahallilta. Palauta vuoden 2017 kuntokortti tammikuun 2018 loppuun mennessä kunnantalolle tai kirjastoon. Palauttaneiden kesken arvotaan urheiluliikkeen lahjakortti ja tuotepalkintoja.


 

KUNTOILUN MONIOTTELU 2018

Kuntoilun moniottelu 2018 alkaa 20 km:n hiihdolla. Maaliskuun loppuun mennessä tehdyt suoritukset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen vapaa-aika@isokyro.fi  tai tekstiviestillä  numeroon 050 314 2354. Suoritukset voi tehdä useammassa osassa määräajan aikana. Kaikki kuntoilun moniottelun neljä lajia suorittaneet palkitaan joulukuussa tuotepalkinnoin!

Moniottelun lajit ja suoritusajat:

  • 20 km:n hiihtosuoritukset tammi – maaliskuussa
  • 30 km:n pyöräilysuoritukset touko – elokuussa
  • 10 km:n kävelysuoritukset syys – lokakuussa
  • 1 km:n uintisuoritukset marraskuussa

Halutessasi voit korvata yhden valitsemasi lajin (hiihdon, pyöräilyn, kävelyn tai uinnin) frisbeegolf-suorituksella. Monitteluun hyväksyttävä suoritus syntyy kiertämällä Isonkyrön Ylipään 18-väyläinen frisbeegolf-rata kolme kertaa.

 

AVUSTUKSET

Hyvinvointilautakunta jakaa vuosittain perus- ja kohdeavustusta Isossakyrössä toimiville liikuntatoimintaa järjestäville yhdistyksille ja seuroille. Avustukset ovat yleensä haettavina maaliskuussa. Tarkempi ohje avustusta hakeville löytyy täältä: Avustusohje liikunta samoin kuin myös hakemuslomake