Varauskalenteri

vakiovuorojen ulkopuolisille varauksille


Vakiovuorojen ulkopuoliset varaukset (esim. turnaukset, tapahtumat, konsertit ym.) sisäliikuntatiloihin tehdään nettikalenterin kautta.
Lomake- tai sähköpostivarauksia ei oteta vastaan.

Vakiovuorojen peruutukset
Vakiovuorojen peruutuksia kannattaa seurata ensisijaisesti varauskalenterista, mutta myös liikuntatilojen ilmoitustauluilta löytyy listat peruutuksista.

Jos varauskalenterin kanssa ilmenee ongelmia tai kysyttävää, otathan yhteyttä vapaa-aikatoimistoon.

Huom!
Vakiovuorot ja ulkoalueet varataan edelleen vanhaan tapaan vapaa-aikaohjaajan kautta.

 

Hyvät varaajat,
  • Liikuntahallin parkkipaikka on liikuntahallin takana. Koulun ja kirjaston parkkipaikka on varattu vain niiden henkilökunnalle ja asiakkaille, myös viikonloppuisin. Tapahtuman järjestäjä huolehtii liikenteenkulusta ja pysäköinnistä oikeille paikoille.
  • Käyttäjät laittavat tapahtumissa tarvittavat katsomot tai tuolit paikoilleen itse, ja tapahtuman jälkeen keräävät ne takaisin paikoilleen.
  • Vuorojen varaajilla on velvollisuus siivota jälkensä tapahtuman jälkeen. Myös muiden käytettyjen tilojen, kuten kahvion, vessojen, pukuhuoneiden ja katsomon, tulee olla siistit seuraavia käyttäjiä varten.Ylimääräisestä siivouksesta laskutetaan käyttäjää.
  •  Lue huolella allaolevat ohjeet!

Ohjeita liikuntahallin käyttäjille

Ohjeita Pohjankyrön talon käyttäjille 

Vakiovuorojen ulkopuoliset varaukset (esim. turnaukset, konsertit, esitykset) ovat maksullisia, tarkista maksut täältä: liikuntapaikkamaksut