Perheneuvonta

Sosiaali- ja terveyspalvelut » Lapsiperheiden palvelut » Perheneuvonta

Perheneuvonta

Isossakyrössä on terveyskeskuspsykologin toimipiste. Psykologin toimipiste on Isonkyrön terveyskeskuksen yhteydessä. Psykologin vastaanotolle pääsee lähetteen kautta.

 

Seinäjoen kaupunki järjestää Isonkyrön kunnan psykologi- ja perheneuvontapalvelut. Psykologit ja sosiaalityöntekijät ovat lasten, nuorten ja heidän perheidensä sekä aikuisten tukena erilaisissa elämäntilanteissa.

 

Asiakastyöhön kuuluvat psykologiset tutkimukset, ohjanta ja neuvonta kasvatus- ja perheasioissa sekä erillaiset hoito- ja tukimuodot yksilö-, perhe- ja ryhmätasolla.

  • Psykologi- ja perheneuvontapalvelut toteutetaan ikäryhmittäin.
  • Asiakas ja työntekijä ovat yhteistyökumppaneita, jotka yhdessä pyrkivät etsimään ja löytämään uutta ymmärrystä ja uusia ratkaisumalleja asiakkaan pulmiin.
  • Toimintamme luotettavuus perustuu erityisosaavaan ja moniammatilliseen henkilökuntaan sekä kokonaisvaltaiseen työotteeseen.
  • Palveluihimme voi hakeutua omalla yhteydenotolla.
  • Palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

 

Tästä linkki Seinäjoen psykologi –  ja perheneuvontapalveluihin

 

Nuorisoasema Klaara

 

Isonkyrön sosiaalitoimi ostaa myös Vaasan kaupungilta nuorisoasema Klaaran palveluja (13-24v). Sosiaalityöntekijä Virpi Tolonen arvioi sen, saako isokyröläinen maksusitoumuksen Klaaraan. Ota yhteyttä asiassa Virpi Toloseen.