Perheneuvonta

Sosiaali- ja terveyspalvelut » Lapsiperheiden palvelut » Perheneuvonta

Tietoa Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen palveluista ja ajantasaiset yhteystiedot löydät hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaep.fi.

 

Näitä sisältöjä ei enää päivitetä ja ne tulevat poistumaan vuoden 2023 aikana.

Perheneuvonta

Isossakyrössä on terveyskeskuspsykologin toimipiste. Psykologin toimipiste on Isonkyrön terveyskeskuksen yhteydessä. Psykologin vastaanotolle pääsee lähetteen kautta.

 

Seinäjoen kaupunki järjestää Isonkyrön kunnan psykologi- ja perheneuvontapalvelut. Psykologit ja sosiaalityöntekijät ovat lasten, nuorten ja heidän perheidensä sekä aikuisten tukena erilaisissa elämäntilanteissa.

 

Asiakastyöhön kuuluvat psykologiset tutkimukset, ohjanta ja neuvonta kasvatus- ja perheasioissa sekä erillaiset hoito- ja tukimuodot yksilö-, perhe- ja ryhmätasolla.

  • Psykologi- ja perheneuvontapalvelut toteutetaan ikäryhmittäin.
  • Asiakas ja työntekijä ovat yhteistyökumppaneita, jotka yhdessä pyrkivät etsimään ja löytämään uutta ymmärrystä ja uusia ratkaisumalleja asiakkaan pulmiin.
  • Toimintamme luotettavuus perustuu erityisosaavaan ja moniammatilliseen henkilökuntaan sekä kokonaisvaltaiseen työotteeseen.
  • Palveluihimme voi hakeutua omalla yhteydenotolla.
  • Palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

 

Tästä linkki Seinäjoen psykologi –  ja perheneuvontapalveluihin

 

Nuorisoasema Klaara

 

Isonkyrön sosiaalitoimi ostaa myös Vaasan kaupungilta nuorisoasema Klaaran palveluja (13-24v). Sosiaalityöntekijä Virpi Tolonen arvioi sen, saako isokyröläinen maksusitoumuksen Klaaraan. Ota yhteyttä asiassa Virpi Toloseen.