Tapahtumat

Tapahtumat
Kansallispukupäivä
Pohjankyrön talon sali, Pohjankyröntie 142
31.10.2021 klo 13

Onko sinulla kaapissa harvoin käytetty kansallispuku, kansanpuku tai muu perinneasu? Lähde nyt tuulettamaan sitä ja tule Pohjankyrön talolle (Pohjankyröntie 142) Isoonkyröön sunnuntaina 31.10.2021 kello 13. Kansallispukupäivän järjestävät Isonkyrön Karjalaiset ry ja Isonkyrön kulttuuripalvelut.

 

Voit tulla esittelemään omaa pukuasi, tai ihan vain katselemaan, kuuntelemaan ja ihastelemaan muiden pukuja. Mukaan mahtuvat erilaiset kansallispuvut ja kansanpuvut (feresit, sarafaanit, körttipuvut sekä tuunatut asut) tykötarpeineen ja koruineen.

 

Helinä Mäyry Alavuden Karjala-seurasta tulee esittelemään kansallispukuja ja Elena Varismäki helmikoruja. Tilaisuuden musiikista vastaa Heikki Salli. Kahvitarjoilun lomassa voi keskustella vapaamuotoisesti ja kysellä kansallispukuihin liittyvistä asioista. Esillä on myös kansallispukuihin liittyvää kirjallisuutta.

 

Mikäli haluat oman pukusi esiteltävän tilaisuudessa, ilmoita siitä 28.10 mennessä Eeva-Leena Kauppiselle (puh 050 490 5444, sähköposti keevaleena@gmail.com).

 

Tilaisuus on maksuton.  Lämpimästi tervetuloa!

 

Isonkyrön Karjalaiset ry

Isonkyrön kulttuuripalvelut

  «Takaisin

Ohjeet tapahtumailmoituksen tekoon. Tapahtumailmoituksia voi jättää suoraan tällä lomakkeella tai lähettää ohjeen mukaan osoitteeseen isokyro@isokyro.fi tai kulttuuri@isokyro.fi.