Tapahtumat

Tapahtumat
Kumppanuuspöytä
Teams
8.3.2021 klo 17.00

Maakunnan väkeä kootaan virtuaalisiin kumppanuuspöytiin


Miten alueen asukkaiden palveluja parannetaan kuntien ja yhdistysten yhteistyönä? Millainen on järjestöystävällinen kunta? Näitä asioita pohditaan helmi-maaliskuulla Etelä-Pohjanmaalla toteuttavissa kumppanuuspöydissä. Kumppanuuspöydissä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa.

 

Isossakyrössä kumppanuuspöytä järjestetään 8.3.21 klo 17.00. Tilaisuudessa kerrotaan myös Isonkyrön kunnan ja Yhyreksen järjestöille suunnatuista ajankohtaisista avustuksista.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä.

 

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä  

 

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua etäyhteydellä, niin kunnanvaltuustosaliin voidaan ottaa väkeä koronarajoitusten sallimissa rajoissa. Tästä täytyy kuitenkin ilmoittaa etukäteen p. 06 470 1111 (vaihde) tai p. 050 4664 120 (Antti Iivari)

  «Takaisin

Ohjeet tapahtumailmoituksen tekoon. Tapahtumailmoituksia voi lähettää osoitteeseen isokyro@isokyro.fi tai kulttuuri@isokyro.fi.