Hakeminen

Varhaiskasvatus ja koulutus » Lukio-opetus » Hakeminen

Hakuohjeet ja hakulomakkeet

Yhteishaun ulkopuolella voit myös hakea jatkuvassa haussa lukioon opiskelemaan. Haku tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen koulukeskus(at)isokyro.fi.

 

 

Hakeminen Kyrönmaan  lukion yleis-, urheilu- ja kulttuurilinjalle tapahtuu yhteishaun kautta. Kyrönmaan lukion pääsyvaatimuksena on, että perusopetuksen päättötodistuksen keskiarvo lukuaineissa on vähintään 7.0. 

 

Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika on helmi-maaliskuussa yhteishaussa.

 

Jos haet lisäksi Kyrönmaan lukion urheilu- tai kulttuurilinjalle, sinun on täytettävä koulun nettisivuilta löytyvä hakulomake. Urheilulinjalle valinnan ehtona on, että harrastat tavoitteellisesti jotakin urheilulajia ja sinulla on oma valmentaja. Kulttuurilinjalle riittää vahva kiinnostus musiikkiin tai kuvataiteeseen tai kirjoittamiseen tai esitystekniikkaan tai näihin kaikkiin.

 

Ainevalintakortti toimitetaan sinulle oposi kautta maalis-huhtikuussa.

 

Toimi hakuvaiheessa näin:

1. Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi, ja valitse Kyrönmaan lukio. 

2. Jos haet Kyrönmaan lukion urheilulinjalle tai kulttuurilinjalle niin täytä erillinen hakulomake. Tulosta lomake ja postita se Kyrönmaan lukioon viimeistään 7 päivää yhteishaun loppumisen jälkeen. Täytä siis lomake ja postita se.

 

Voit hakea urheilulinjalle tai kulttuurilinjalle vaikka olet  2. tai  3. vuoden opiskelija. Tulosta ja täytä tällöin hakulomake ja lähetä ne lukiolle viimeistään 7 päivää yhteishaun loppumisen jälkeen.

 

HAKULOMAKKEET:
Hakulomake Kyrönmaan lukion urheilulinjalle (.pdf)

Hakulomake Kyrönmaan lukion kulttuurilinjalle (pdf)