Hakeminen

Varhaiskasvatus ja koulutus » Lukio-opetus » Hakeminen

Hakuohjeet ja hakulomakkeet

Yhteishaun ulkopuolella voit myös hakea jatkuvassa haussa lukioon opiskelemaan. Haku tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen koulukeskus(at)edu.isokyro.fi.

 

 

Hakeminen Kyrönmaan  lukion yleis-, liikunta ja urheilu- ja kulttuurilinjalle tapahtuu yhteishaun kautta. Kyrönmaan lukion pääsyvaatimuksena on, että perusopetuksen päättötodistuksen keskiarvo lukuaineissa on vähintään 7.0. 

 

Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika on helmi-maaliskuussa yhteishaussa.

 

Jos haet lisäksi Kyrönmaan lukion liikunta ja urheilu- tai kulttuurilinjalle, sinun on täytettävä koulun nettisivuilta löytyvä hakulomake. Liikunta- ja urheilulinjalle valinnan ehtona on motivaatio ja kiinnostus harjoittella säännöllisesti. Kulttuurilinjalle riittää vahva kiinnostus musiikkiin tai kuvataiteeseen tai kirjoittamiseen tai esitystekniikkaan tai näihin kaikkiin.

 

Ainevalintakortti toimitetaan sinulle oposi kautta maalis-huhtikuussa.

 

Toimi hakuvaiheessa näin:

1. Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi, ja valitse Kyrönmaan lukio. 

2. Jos haet Kyrönmaan lukion liikunta- ja urheilulinjalle tai kulttuurilinjalle niin täytä erillinen hakulomake. Tulosta lomake ja postita se Kyrönmaan lukioon viimeistään 31.3. Täytä siis lomake ja postita se.

 

Voit hakea liikunta- ja urheilulinjalle tai kulttuurilinjalle vaikka olet  2. tai  3. vuoden opiskelija. Tulosta ja täytä tällöin hakulomake ja lähetä ne lukiolle viimeistään 7 päivää yhteishaun loppumisen jälkeen.

 

HAKULOMAKKEET:

Hakulomake Kyrönmaan lukion kulttuurilinjalle (pdf)

Hakulomake Kyrönmaan lukion liikunta- ja urheilulinjalle (pdf)