Hakuohjeet ja hakulomakkeet

Varhaiskasvatus ja koulutus » Lukio-opetus » Hakeminen » Hakuohjeet ja hakulomakkeet

Hakuohjeet ja hakulomakkeet

Yhteishaun ulkopuolella voit myös hakea jatkuvassa haussa lukioon opiskelemaan. Haku tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen koulukeskus(at)isokyro.fi.

 

 

Hakeminen Kyrönmaan  lukion yleis- ja urheilulinjalle tapahtuu yhteishaun kautta ja Kyrönmaan lukion pääsyvaatimuksena on, että perusopetuksen päättötodistuksen keskiarvo lukuaineissa on vähintään 7.0. 

 

Peruskoululainen hakee lukioon täyttämällä sähköisen yhteisvalinnan kaavakkeen osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika on helmi-maaliskuussa yhteishaussa.

 

Jos haet lisäksi Kyrönmaan lukion urheilulinjalle syksyksi, sinun on täytettävä koulun nettisivuilta löytyvä hakulomake. Urheilulinjalle valinnan ehtona on, että harrastat tavoitteellisesti jotakin urheilulajia ja sinulla on oma valmentaja.

 

Ainevalintakortti toimitetaan sinulle oposi kautta maalis-huhtikuussa.

 

Toimi hakuvaiheessa näin:

1. Täytä sähköisen yhteisvalinnan lomake osoitteessa www.opintopolku.fi, ja valitse Kyrönmaan lukio. 

2. Jos haet Kyrönmaan lukion urheilulinjalle täytä urheilulinjan hakulomake liitteineen. Tulosta lomake ja postita se Kyrönmaan lukioon viimeistään 7 päivää yhteishaun loppumisen jälkeen. Täytä siis lomake ja postita se.

 

Voit hakea urheilulinjalle vaikka olet  2. tai  3. vuoden opiskelija. Tulosta ja täytä tällöin hakulomake ja lähetä ne lukiolle viimeistään 7 päivää yhteishaun loppumisen jälkeen.

 

HAKULOMAKKEET:
Hakulomake Kyrönmaan lukion urheilulinjalle (.pdf)

Hakulomake Kyrönmaan lukion urheilulinjalle (.doc)