Lukion esittely

Varhaiskasvatus ja koulutus » Lukio-opetus » Hakeminen » Lukion esittely

Lukion esittely

Tervetuloa lukio-opintoihin Kyrönmaan lukioon!


Kyrönmaan lukio tarjoaa laadukasta lukio-opetusta uudenaikaisissa, hyvin varustelluissa tiloissa. Koulussa on n.100 opiskelijaa, joten ryhmät eivät ole liian suuria ja opetus on yksilöllistä.

 

Kurssitarjonta on kuitenkin samalla hyvin laajaa ja verrattavissa suurempiin lukioihin

 

Lukiossamme toimii urheilupainotteinen ja kulttuuripainotteinen linja.

Urheilulinja antaa mahdollisuuden yhdistää tavoitteellinen liikuntaharrastus ja lukio-opiskelu. Linja tarjoaa lajivalmennusta salibandyssä, ja muitten lajien valmennus järjestetään oppilaan oman valmentajan johdolla.

Kulttuurilinjalla voit panostaa musiikkiin, kuvataiteeseen tai vaikka luovaan kirjoittamiseen. Kulttuurilinjalaiset tekevät vuosittain itsesuunnittelemansa produktion, tutustuvat erilaisiin kulttuurimuotoihin konsertit, teatterit yms. Linjalle päästäksesi et tarvitse aikaisempaan harrastuneisuutta.

Lisätietoja saat lukion esitteestä ja kohdasta hakeminen.

 

Järjestämmme kuljetuksen myös Ylistaron ja Laihian suunnasta tuleville opiskelijoille. Tarkemmat kuljetusreitit löytyvät kohdasta opiskelu.

Urheilulinjan lisäksi Kyrönmaan lukio painottaa kansainvälisyyttä ja yrittäjyyttä.

 

Kyrönmaan lukiossa sinulla on mahdollisuus opiskella pienissä ryhmissä. Tämä takaa yksilöllisen opetuksen ja sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan opiskeluusi. Meillä koulu alkaa vasta 8.45.

 

kuvituskuva