Välimäen ryhmis

Välimäen ryhmäperhepäivähoito toimii paritalossa, josta toinen puoli on Isonkyrön kunnan varahoitopaikka. Yksikössämme touhuaa päivittäin 12 lasta ja kolme hoitajaa, joista yksi vastaavana hoitajana. Tuemme lasten kehitystä ja kasvua leikkien, laulaen, liikkuen ja ympäristöä tutkien. Kädentaitoja harjoittelemme viikoittain askarrellen ja kynätehtäviä tehden. Ohjattua toimintaa järjestämme päivittäin, jonka lisäksi lapsille jää aikaa myös leikkiä vapaasti. Olemme avoinna klo 6-17 välisenä aikana.

Ulkoilemme pääasiassa yksikkömme omalla pihalla, jossa lapsille tarjotaan monenlaisia virikkeitä. Pihapiirissämme on leikkimökki, iso hiekkalaatikko, erilaisia keinuja sekä hyvät mahdollisuudet leikkiä monia ulkoleikkejä kuten hippaa tai piilosta. Takapihallamme on pieni metsäalue, jossa toisinaan käymme leikkimässä. Lisäksi sijaintimme mahdollistaa tekemään pieniä metsäretkiä Välimäen hienoon metsään, jossa lapset saavat rakentaa majoja, tutkia luontoa ja harjoitella liikkumista erilaisessa maastossa.

Ryhmiksessämme on kodinomainen tunnelma. Keitämme tarjoamamme ruuan itse. Huomioimme lapset yksilöinä ja ikätason mukaisesti. Läheisyys, turvallisuus, kiireettömyys ja tasapuolisuus ovat meille tärkeitä asioita.