Ajankohtaista

Ajankohtaista

Isoonkyröön sijoittuva Tarinapolku-mobiilipeli on julkaistu


07.07.2021

Isonkyrön kunta julkaisi heinäkuun alussa liikunnallisen sovelluksen, joka houkuttelee ihmisiä liikkumaan paikallisten tarinoiden avulla. Pelillisen sovelluksen tarinoiden taustalta löytyy oikeita  paikallisia tapahtumia.

 

Idea pelistä syntyi ulkoilureitistöjen kehittämisen yhteydessä, kun hyvinvointijohtaja Antti Iivari mietti miten reitistöille voisi houkutella lisää käyttäjiä. Isokyröläiset maisemat kätkevät uumeniin lukemattoman määrän tarinoita ja kulttuurihistoriaa, joissa riittää kerrottavaa niin paikkakuntalaisille kuin vieraileville kävijöille. Iivari otti yhteyttä Platonic Partnershipin toimitusjohtajaan nähtyään jutun heidän toteuttamastaan pelistä Vaasan vanhoihin paikkoihin liittyen ja tiedusteli, onnistuisiko perimätiedon siirtäminen pelin avulla ja lopputulos on nyt kaikkien ladattavissa.

 

Isonkyrön Tarinapolku julkaistiin heinäkuussa 2021 ja se on ladattavissa Android-käyttöjärjestelmille. iOS -versio pelistä julkaistaan myöhemmin. Samalla peli saa englanninkielisen käännöksen.

 

 

Platonic Partnership on palkittu vaasalainen pelistudio. Pelistudion vahvuuksia ovat opetuspelit, pelilliset sovellukset sekä tarinapelit.

 

Tarinapolku on ladattavissa ilmaiseksi tästä linkistä Google Play -sovelluskaupassa


Takaisin uutisiin