Lomituspalvelut

Työ ja yrittäminen » Maaseutu ja lomitus » Lomituspalvelut

Lomituspalvelut

Isonkyrön lomituspalvelut järjestää Kurikan kaupunki.  Lomitusasioita hoitaa Isossakyrössä lomituspalveluohjaaja Leena Alanne. Asiakaspäivystys maanantaisin ja perjantaisin klo 9 – 15.

 

Kurikan kaupunki järjestää asiantuntevaa lomituspalvelua tarpeiden mukaan. Esimerkkinä toiminnan laatuun panostamisesta voidaan mainita henkilöstön jatkuva koulutus sekä lomittajille laaditut laatukäsikirjat.

 

Kenelle lomituspalveluja

 

Maatalousyrittäjän lomituspalveluja voi hakea itse säännöllisesti tehtäväosuudellaan karjataloutta harjoittajava, pakollisesti MYEL-vakuutettu maatalousyrittäjä. Lomituspalveluja voi saada maatalousverotuksen piiriin kuuluvien kotieläin- ja turkistuotannon harjoittajat.

 

Vuosiloma on maksutonta ja se on tarkoitettu päätoimisille maatalousyrittäjille. Sijaisavusta peritään henkilökohtainen tuntimaksu. Vuosilomaan oikeutettu yrittäjä voi saada 120 tuntia maksullista lomitusta vuodessa sekä täysin maksullista lomitusta.

 

Lomitusnetti

 

Maatalousyrittäjät voivat halutessaan hoitaa lomitusasioitaan myös internetissä kirjautumalla palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla. Lomitusnetin osoite on www.lomitus.fi.