Lainattavat/vuokrattavat varusteet

Hyvinvointi ja vapaa-aika » Vapaa-aika » Liikuntapalvelut » Lainattavat/vuokrattavat varusteet

Voimareppu

Seurat, järjestöt ja yhdistykset voivat lainata kunnalta veloituksetta ikäihmisten tasapainoharjoitteluun suunniteltua varustekassia Voimareppua.

Ikäinstituutti on suunnitellut Kunnon tasapainorata -kokonaisuuden, joka on tarkoitettu ikäihmisten harjoitteluun. Kunnon tasapainorata- sisältää kuvalliset liikekortit selostuksineen sekä ohjaajan tarvitseman kattavan aineiston laadukkaiden tasapainotuokioiden toteuttamiseen. Toivomme tämän ohjepaketin innostavan sinua ja ryhmäläisiäsi mukavaan harjoitteluun ja yhdessä tekemiseen.

Voimareppu sisältää: taikahuivit 12 kpl, varma pallo, Spordas Super-Safe pelipallo 2 kpl, aktiivityyny ja pumppu 2 kpl, lyhyet liikuntanarut 6 kpl, lattiamuodot 16 kpl, jumppakuminauha keskiraskas 2 kpl, pehmonoppa, ilmapallot 50 kpl, varustekassi sekä ohjaajan ohjepakettisarja.

Voimareppu=

 

Tiedustelut:

hyvinvointiohjaaja Maria Vaaranmaa

p. 050 569 1273

maria.vaaranmaa@isokyro.fi

 

Witty- valokennolaite ajanottoon

Witty on akkukäyttöinen, kevyt, langaton ja varmasti toimiva sekä helposti liikuteltava laitteisto ajanottoon. Vuokrahinnat: 15€/vrk, 20€/2vrk tai viikonloppu, 50€/vko.

Witty-valokennolaite

 

Vuokraus:

hyvinvointiohjaaja Maria Vaaranmaa

p. 050 569 1273

maria.vaaranmaa@isokyro.fi

 

Liikkumo- liikuntavälinelainaamo

Kirjastossa tomivasta liikuntavälinelainaamosta saat kirjastokortilla lainaan paljon välineitä sekä ulko- että sisäliikuntaan, kesään ja talveen.

Liikkumo