Avustukset ja stipendit

Hyvinvointi ja vapaa-aika » Hyvinvointi » Avustukset ja stipendit

AVUSTUKSET YHDISTYKSILLE JA SEUROILLE

Isonkyrön kunnan hyvinvointilautakunta myöntää vuosittain paikallisille yhdistyksille ja toimijoille sekä yleis- että kohdeavustusta tukemaan liikunta-, nuoriso- sekä kulttuuritoimintaa. Avustukset ovat yleensä haettavina maaliskuussa ja siitä ilmoitetaan erikseen ”ajankohtaista”-sivulla.

 

Avustusohjeita on päivitetty vuodelle 2023, joten luethan sen lävitse ennen hakemuksen jättämistä. Kevään hakuaika 1.3.24 - 31.3.24.

 

Tarkemmat ohjeet avustusta hakeville löytyvät täältä:

Avustusohje/liikunta

Avustusohje/nuoriso

Avustusohje/kulttuuri

 

Hakemukset jätetään alla olevan lomakkeen kautta: 

Avustushakemuslomake

 

HYVINVOINTILAUTAKUNNAN PALKITSEMISET

Voit esittää ehdotuksesi hyvinvointilautakunnan palkittavaksi ja stipendin saajaksi alta löytyvillä sähköisillä lomakkeilla 1.10.2023 alkaen. Ehdotukset palkintojen saajaksi tulee jättää 31.10.2023 mennessä. 

 

Hyvinvointilautakunnan palkittavat 2023

 

Urheilustipendejä anotaan 31.12.2023 mennessä henkilökohtaisessa tai joukkuekilpailuissa saavutetun parhaan sijoituksen perusteella.

 

Urheilustipendit 2023

 

Isonkyrön kunnan hyvinvointilautakunta haluaa huomioida ansioituneita ja hyvinvointia merkittävästi edistäviä henkilöitä vuosittain. Ehdotuksia palkintojen saajiksi pyydetään loppuvuodesta, josta tarkemmat tiedot ilmoitetaan myös tällä sivustolla.

 

Palkittavat kategoriat ovat: Ryhtinuori, Kunnon kuntalainen, Vuoden kuntoilija, Vuoden kulttuuriteko/kulttuuripersoona, Vuoden Viri, Vuoden tulokas, Vuoden nuori urheilija, Vuoden urheilija ja Vuoden vetäjä/valmentaja.

 

Hyvinvointilautakunnan palkitsemissäännöt

 

URHEILUSTIPENDIT

Hyvinvointilautakunta palkitsee vuosittain nuorten-, yleisessä- tai veteraanisarjoissa menestyneet isokyröläiset urheilijat. Urheilustipendit myönnetään henkilökohtaisessa tai joukkuekilpailuissa saavutetun parhaan sijoituksen perusteella.


Urheilustipendisääntö