Nuorisotyö

Hyvinvointi ja vapaa-aika » Nuoriso » Nuorisotyö

Nuorisotyö

Nuorisotyön tarkoitus kunnassa on tarjota matalan kynnyksen palveluja kaikille 9-17-vuotiaille nuorille. Nuorisopalvelut antavat vaikutusmahdollisuuksia, tarjoavat kaikille avoimen vapaa-ajanviettopaikan ja turvallisen nuorisotyön ammattilaisen, jota lähestyä asiassa kuin asiassa, sekä neuvontaa ja ohjausta kunnan nuorille.

 

Isonkyrön kunta järjestää nuorille toimintaa ympäri vuoden. Kunnanviraston katutason kerroksesta löytyy kunnan nuorisotila, joka on auki useana päivänä ja iltana viikossa. Loma-aikoina tarjolla on edullisia retkiä ja muuta tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa.

 

Lisäksi nuorisopalvelut järjestävät nuorille suunnattuja tapahtumia, tempauksia ja esimerkiksi leffailtoja. Isonkyrön kunnan nuorisopalvelut pyrkii tekemään myös yhteistyötä seurakunnan nuorisotyön kanssa, tästä esimerkkinä jokaviikkoiset yhteiset koulupäivystykset koulukeskuksen ruokalassa sekä uusien 7. luokkalaisten ja lukion 1. vuosikurssin ryhmäytykset.

 

Omahelpperi on nuorille suunnattu verkkopalvelu, joka kokoaa luotettavan tiedon, tuen ja palvelut yhteen paikkaan.

Omahelpperin avulla nuori löytää omaan elämäntilanteeseensa sopivaa luotettavaa tietoa ja apua eri muodoissa. Sivuston sisältökokonaisuuksina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, arjen hallinta, opiskelu, työ ja talousasiat, pahoinvointi, suhteet, keho ja seksuaalisuus sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Verkkopalvelu ohjaa myös alueellisiin ja valtakunnallisiin palveluihin. Verkkopalvelusta löytyy kuntahaku-toiminnolla Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen, kuntien, KELA:n, järjestöjen ja seurakuntien palveluja.

Omahelpperi löytyy osoitteesta: Omahelpperi

Lisätietoa perhekeskuksesta ja Omahelpperistä löydät täältä.

 Mistä saisin tietoa?

Hei nuori! Jos kaipaat tietoa tai neuvontaa, missä tahansa asiassa maan ja taivaan välillä, käänny meidän puoleen. Autamme ja tuemme esimerkiksi opiskelu- ja työasioihin, seksuaalisuuteen, elämänhallintaan, harrastuksiin tai mihin tahansa muuhun liittyvissä kysymyksissä ja pohdinnoissa. Soita, laita viestiä tai lähetä sähköpostia! Me ollaan täällä just sua varten!

 

 

Yhteystiedot

 

Vapaa-aikaohjaajat

 

Elina Ruotsala

p. 050 4764 221

elina.ruotsala@isokyro.fi

Snapchat: @nuokkaisokyro

 

 

p. 050 4393 776

@isokyro.fi

Snapchat: @nuokkariisokyro

 

Sosiaalinen media

Nuorisopalvelut Instagramissa

Nuorisopalvelut Facebookissa Isonkyrön Nuoriso-ohjaaja

Nuorisopalvelut Tiktokissa