« Takaisin

Isonkyrön alueelta löytyy niin patikointi-, pyöräily- kuin melontareittejä.

Patikkareiteillä ei ole talvikunnossapitoa, mutta osa reiteistä pysyy auki runsaiden kävijämäärien johdosta talvellakin.

 

<b>Metsästys</b><br>Metsästyselämyksiä tarjoaa Orisbergin kartano, joka järjestää laadukkaita ja kokonaisvaltaisia jahteja upeassa kartanomiljöössä.<br/><br/>Orisbergintie 382, 61560 Orisberg
<b>Patikointi</b><br>Yhdeksän patikointireittiä tarjoavat patikoitavaa yhteensä reilu 35 km sekä marjaisat metsät luonnon antimien ystäville.
<b>Hiihto</b><br>Talvisin löydät erinomaisesti hoidetut perinteisen ja luistelutyylin hiihtoladut mm. Ylipään kuntoradalta.
<b>Pyöräily</b><br>Pyöräilyreitistöjen keskuspisteeltä, Napuen muistomerkin parkkipaikalta, lähtee neljä erilaista lenkkiä, joiden yhteispituus on reilu 100 km.
<b>Ratsastus</b><br>Tutustu Isoonkyröön ratsailla – Mäkelän talli tarjoaa ratsastustunnit jokaiselle taitotasosta riippumatta.<br/><br/>Nurmelantie 195, 61500 Isokyrö
<b>Uimahalli Pärske</b><br>Uimahallista löytyy mm. liukumäki, poreallas sekä hierontapisteet.<br/><br/>Knaapilantie 8, 61500 Isokyrö
<b>Melonta</b><br>Kyrönjoki koskineen tarjoaa melotta­vaa niin vasta­alkajalle kuin kokeneem­mallekin, haastetta hakevalle melojalle.
<b>Uinti</b><br>Vilvoittele kesäkuumalla Kalliojärven, Pukkilansaaren, Ruusupuron tai Koti­lammin uimarannalla tai rentoudu tal­vella avantouinnin merkeissä. Uimahalli Pärskeessä voit polskia ympäri vuoden!
<b>Kalastus</b><br>Vuosittaiset kirjolohi-­istutukset takaavat kalaisat vesistöt.