Yrityspalvelut

Työ ja yrittäminen » Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

VASEK -tiedottaa 17.3.2020

 

VASEK ja Startia palvelevat sähköisesti

Koronatilanne vaikuttaa suuresti yrittäjiin. Meidän tehtävämme on auttaa - ota yhteyttä, jos yrityksesi on avun tarpeessa. Olemme koonneet sivuillemme muutamia hyödyllisiä linkkejä, jotka voivat olla yrittäjälle suureksi hyödyksi. Sivua päivitetään jatkuvasti uusilla tiedoilla.

Lue lisää: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/paivittyva-seuranta-koronatilanne-ja-yritykset-hyodyllista-tietoa

 

Uusyrityskeskus Startian ja VASEKin yrityspalveluiden yritysneuvonta jatkuu edelleen normaalien aukioloaikojemme puitteissa, mutta käytämme ainoastaan sähköisiä välineitä asiakaspalvelussa. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse ja lähettämällä sähköisen ajanvarauslomakkeen. WhatsAppin välityksellä voit myös hoitaa ajanvaraukset ja tiedustelut.

 

Yritysneuvojien kanssa voit neuvotella puhelimitse, ja myös tapaaminen videoneuvotteluna onnistuu. Moni yritysneuvonta-asia hoituu myös sähköpostitse. Tai näiden eri keinojen yhdistelmällä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus: https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/

 

Keskiviikkoiset Startian aamukahvit yrityksen perustamista suunnitteleville järjestetään etätapaamisina. Lue lisää: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tapahtumat/startian-aamukahvit-uusille-yrittajille-2

 

Liiketoimintasuunnitelmien työstäminen Lissu-ohjelmalla onnistuu mainiosti etänä. Myös yritysneuvoja voi kommentoida suunnitelmaasi verkossa. Ota yhteyttä, jos sinulla ei vielä ole Lissu-tunnuksia.

****************************************

 

Yritystoiminta sijoittuu sinne, missä sillä on parhaimmat edellytykset menestyä. Isonkyrön kunta Pohjanmaan ytimessä, kahden maakuntakeskuksen puolivälissä, voi parhaimmillaan luoda yrityksille toimintaympäristön, jossa on todelliset edellytykset kilpailukykyiseen toimintaan.

 

Isossakyrössä uskotaan yrittämiseen ja sitä tuetaan resurssien mukaan. Isollakyröllä on tarjolla osaamista mm. metalli-, alumiini- ja muovialan alihankintaan. Tunnetuimpia Isossakyrössä toimivia yrityksiä lienevät  Rinta-Joupin Autoliike OyArton Auto OyJ V Nortech Metal OyPyroll Oy , T-Drill Oy sekä Kyrö Distillery Company.

 

Etenkin Tervajoen taajama tunnetaan maanlaajuisesti merkittävänä autokaupan keskuksena. Lisäksi maatalousvaltaisessa pitäjässä on runsaasti pieniä palveluyrittäjiä.

 

Alueellinen yhteistyö ja verkostoituminen on tulevaisuuden voimavara ja Isokyrökin on mukana seudullisessa yhteistyössä Vaasanseudun Kehitys Oy:ssa, jonka sivuilta löydät myös Isossakyrössä toimivat yritykset ja niiden yhteystiedot.

 

Mikäli Sinä tarvitset teollista tilaa laajentamista varten tai yritykselläsi on tarvetta ulkoistaa toimintojaan alihankkijoille, suuntaa Isoonkyröön!

 

Vaasanseudun Kehitys Oy:stä Antti Alasaaren neuvontapäivät Isossakyrössä.

 

Uutena lisäpalkkatukihakemus yrityksille, järjestöille ja yhdistyksille. Lue lisää tästä.

 

Nuorten työllistämistuki yrityksille  -säännöt sekä hakulomake työllistämistuelle. Työllistä isokyröläinen nuori.