Yrityspalvelut

Työ ja yrittäminen » Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Yritystoiminta sijoittuu sinne, missä sillä on parhaimmat edellytykset menestyä. Isonkyrön kunta Pohjanmaan ytimessä, kahden maakuntakeskuksen puolivälissä, voi parhaimmillaan luoda yrityksille toimintaympäristön, jossa on todelliset edellytykset kilpailukykyiseen toimintaan.

 

Isossakyrössä uskotaan yrittämiseen ja sitä tuetaan resurssien mukaan. Isollakyröllä on tarjolla osaamista mm. metalli-, alumiini- ja muovialan alihankintaan. Tunnetuimpia Isossakyrössä toimivia yrityksiä lienevät  Rinta-Joupin Autoliike OyArton Auto OyJ V Nortech Metal OyPyroll Oy , T-Drill Oy sekä Kyrö Distillery Company.

 

Etenkin Tervajoen taajama tunnetaan maanlaajuisesti merkittävänä autokaupan keskuksena. Lisäksi maatalousvaltaisessa pitäjässä on runsaasti pieniä palveluyrittäjiä.

 

Alueellinen yhteistyö ja verkostoituminen on tulevaisuuden voimavara ja Isokyrökin on mukana seudullisessa yhteistyössä Vaasanseudun Kehitys Oy:ssa, jonka sivuilta löydät myös Isossakyrössä toimivat yritykset ja niiden yhteystiedot.

 

Mikäli Sinä tarvitset teollista tilaa laajentamista varten tai yritykselläsi on tarvetta ulkoistaa toimintojaan alihankkijoille, suuntaa Isoonkyröön!

 

Vaasanseudun Kehitys Oy:stä Antti Alasaaren neuvontapäivät Isossakyrössä.

 

Uutena lisäpalkkatukihakemus yrityksille, järjestöille ja yhdistyksille. Lue lisää tästä.

 

Nuorten työllistämistuki yrityksille  -säännöt sekä hakulomake työllistämistuelle. Työllistä isokyröläinen nuori.