Isokyröläiset yritykset

Työ ja yrittäminen » Isokyröläiset yritykset

Isokyröläiset yritykset

Isonkyrön kunnan ylläpitämä yritysluettelo www.isokyro.fi -sivuilla

 

Yritystietoja voi hakea toimialan mukaan oikealla sijaitsevasta listasta. Mikäli yrityksesi tiedot puuttuvat kunnan ylläpitämästä yritysrekisteristä tai yhteystietosi muuttuvat, niin ole hyvä ja lähetä tietosi sähköpostitse: isokyro@isokyro.fi tai ilmoita suoraan puhelimitse (06) 470 1111, näin tietosi pysyvät ajantasalla.

 

 

VASEKIn ylläpitämä Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto www.vasek.fi -sivuilla

 

Uusi Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemisto perustuu Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ylläpitämään yritysrekisteriin. Hakemistoon voi kirjata yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut.

 

VASEKIn ylläpitämä yrityshakemisto Isonkyrön yrityksistä löytyy osoitteesta https://vasek.yrityshakemistot.fi/isokyro. Hakemisto perustuu pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Yritysten tietoja päivitetään myös VASEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkeimpänä tietolähteenä ovat yritykset itse. Yrityshakemistosta löytyy myös koko Vaasan seudun yritykset, samoin palveluhakemiston puolelta voi etsiä yrityksiä palveluittain

 

Yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta. Tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi pyydämme yrittäjiä itse tarkistamaan yrityksensä tiedot.

 

Palveluhakemisto on uusi ominaisuus, joka on lisätty yrityshakemiston kylkeen. Yritykset näkyvät palveluhakemistossa, kun he ovat päivittäneet tietonsa ja merkinneet yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa.

 

Yritysrekisteristä voi hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella. Yritysten kannattaa huolehtia yrityksen toiminnan ja palveluiden kuvailusta, jotta yritys nousee paremmin esiin hauissa. Kannattaa muistaa myös kieliversiot, eli tehdä nämä kuvailut myös ruotsiksi ja englanniksi.

 

Yritys voi pyytää tietojensa päivitystä yrityshakemiston kautta koska vaan, mutta jatkossa VASEK lähettää yrityksille noin kuuden kuukauden välein pyynnön tarkistaa ja päivittää tiedot. VASEKille voi myös ilmoittaa, mikäli ei jostain syystä halua, että yritys on mukana seudun yrityshakemistossa.

 

Yrittäjä, toimi näin:

  •  Etsi yrityksesi tiedot osoitteesta https://vasek.yrityshakemistot.fi. Jos yrityksesi tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta, lähetä meille sähköpostia info@vasek.fi. Näin saat jatkossa suoraan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen muistutuksen tietojen päivittämisestä.
  • Jos yrityksesi tiedot muuttuvat tai jos yritystäsi ei löydy hakemistosta ilmoita siitä info@vasek.fi tai yrityshakemiston kautta.
  • Tarkista yrityksesi tiedot jatkossa aina kuuden kuukauden välein, kun saat päivityspyynnön yrityksesi sähköpostiin.