Näin pyydät ja annat apua turvallisesti ja helposti Isossakyrössä

Hyvinvointi ja vapaa-aika » Hyvinvointi » Auttaminen Isossakyrössä

Commu tuo asteen verran lisää yhteisöllisyyttä Isoonkyröön!

Isokyrö on tunnettu yhteisöllisyydestään ja vahvasta kökkä-hengestään. Isonkyrön kunta haluaa, että tämä perinne säilyy ja on tätä tukeakseen solminut yhteistyösopimuksen Commu App-sovelluksen tuottajien kanssa.

 

Commu on suomalainen vertaisauttamisen sovellus, jonka avulla parannetaan yhteisöllisyyttä, ja tehdään toisten auttamisesta helppoa ja vaivatonta. Commu on täysin uusi tapa kunnalle, kuntalaisille, järjestöille sekä muille alueen toimijoille antaa ja tarjota apua.

 

 

Commussa voit esimerkiksi löytää lenkkiseuraa, juttukaveria, kutsua kökkään tai etsiä hoitajan lemmikillesi. Voit myös antaa omaa apuasi tarjoamalla kimppakyytiä, vertaistukea tai auttavaa kättä pihahommiin. Käytännössä kaikenlainen avun pyyntö ja tarjonta on mahdollista!

 

Näin pääset alkuun Commussa:

  • Lataa Commu puhelimeesi sovelluskaupastasi eli App Storesta tai Google Play -kaupasta. Jos haluat käyttää Commua tietokoneella tai iPadilla, liity mukaan tästä linkistä
  • Luo maksuton tili sähköpostillasi.
  • Olet valmis auttamaan ja pyytämään apua!
  • Luo Commuun oma ilmoituksesi, jossa annat tai pyydät apua. Jos et luo ilmoitusta, kukaan ei löydä sinua Commusta.

 

 

 

Vinkki: voit myös vahvistaa henkilöllisyytesi Commussa pankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella. Näin naapurisi tietävät että olet oikea ja luotettava henkilö. Voit myös tarkistaa muiden henkilöiden profiilit.

 

Oletko mukana järjestötoiminnassa?

Tiesitkö että myös järjestöt voivat ilmoittaa toiminnastaan Commussa!

 

Lue lisää ja avataan teidänkin järjestölle tili

 

Miten Commu toimii? Katso video!

Jos haluat pyytää tai antaa apua naapureillesi tai muiden kuntalaisten kanssa, Commussa voit tehdä sen helposti ja turvallisesti. Anna ja pyydä apua, juttele ja kuuntele, talkoile ja touhua.

 

Katso video, lataa Commu ja luo oma auttamisen ilmoituksesi tänään!

 

 

 

Kuka on rakentanut Commun?

Commu työntekijöitäCommun taustalla on tiimi tamperelaisia nuoria yrittäjiä. Karoliina Kauhanen, Sami Ekmark ja Ronnie Nygren perustivat Commun vuoden 2021 loppupuolella, koska halusivat tehdä avun pyytämisestä ja antamisesta helpompaa.

 

Commun tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä ja syrjäytymistä, sekä lisätä yhteisöllisyyttä ja arjessa pärjäämistä. Commun sovelluksen voi ladata maksutta ja sen käyttäminen on helppoa.

 

Koko Commun tiimi toivottaa mukavia hetkiä auttamisen parissa!

 

Mikäli sinulla herää kysyttävää tai haluat antaa kehitysehdotuksia, laita viestiä sami@commuapp.fi tai soittele Samille 044 3774707.

 

Tule mukaan rakentamaan yhteisöllisempää Isoakyröä ja lataa Commu!