Isonkyrön yrittäjät ry

Yritetään yhdessä, Isossakyrössä

Isokyrö on sijaintinsa puolesta erityisen hyvällä paikalla. Kun yrittäjienkin täytyy käydä vähän postilooraa erempänä, niin hyvät yhteydet ovat tarpeen.

Isostakyröstä on vain n. 20 minuutin ajomatka Seinäjoelle, Vaasaan ja Lapualle. Ja jos ruuhka-Suomeen on pakko lähteä, sekin käy helposti lentäen tai junalla. Omalla autolla Helsingin matkaan kuluu aikaa vajaa viisi tuntia. Vaikka etätyöt ja tietoliikenne lisääntyvät vauhdikkaasti, ovat tehokkaat liikenneyhteydet edelleen tärkeitä.

Yrittäjät arvostavat myös teollisuus- ja liiketonttien edullisia hintoja. Tonttikaupat pyritään Isossakyrössä toteuttamaan mittatilaustyönä nopeasti ja vailla turhaa byrokratiaa. Vähintään yhtätärkeitä ovat asuintonttien saatavuus ja sopivat hinnat. Myös peruspalveluiden taso vaikuttaa paikan valintaan. Perheellisille maaseutu on ihanteellinen ympäristö. Kukapa ei haluaisi antaa lapsilleen puhdasta luontoa kasvupaikaksi. Lisäarvoa kunnalle tuovat uudet koulut, kirjasto ja liikuntatilat. Näillä perusteilla Isokyrön kunta yritys- ja asuinpaikkana on hyvä valinta.

Isossakyrössä yrityksiä on n. 310, joista suurin osa on erilaisia palvelualan yrityksiä. Nämä yritykset työllistävät suoraan n. 750 isokyröläistä. Tekemisen meininki ja ajanhermolla pysyminen takaa tasaisen kehityksen. Koulutus on avainsana kehitykselle. Isonkyrön Yrittäjäyhdistys ottaa mielellään vastaan ideoita uusista koulutustarpeista.

Tervetuloa Isoonkyröön – yritetään yhdessä!

Puheenjohtaja
Jussi Lehtonen
Linja-autoliikenne Lehtonen Oy
Väkkärintie 59
61500 ISOKYRÖ
puh (06) 471 3860
gsm 0400 797 000
jussi.lehtonen@nic.fi , Isonkyrön Yrittäjät