Vapaa-aika ja matkailu

Hyvinvointipalvelut

Isonkyrön kunnan hyvinvointipalvelut mahdollistaa viihtyisän elämisen ja asumisen! Huolehdimme ihmisten yhteensaattamisesta, sekä osallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistamisesta.

 

Tarjoamme kattavat hyvinvointipalvelut, kuten laajat kirjastopalvelut, terveyttä ja hyvinvointia edistävät taide- ja kulttuuripalvelut, monipuoliset liikunta- ja nuorisopalvelut, sekä uimahalli Pärskeen toiminnan.

 

Hyvinvointipalvelut vastaavat myös liikuntaan ja kulttuuritapahtuviin soveltuvien tilojen varauksista. Tilavaraukset tehdään tilavarauskalenterin kautta.

 

Varauskalenteri

 

Eri toimialojen ajankohtaiset asiat:

 

Isonkyrön kirjaston ajankohtaista

Uimahalli Pärskeen ajankohtaista

Liikuntapalvelut ajankohtaista

Kulttuuripalvelut ajankohtaista

Nuorisopalvelut ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Isossakyrössä tapahtuu

 

Tapahtumakalenteriin voit ilmoittaa kaikki Isonkyrön alueen avoimet tapahtumat tai tempaukset!

 

Tapahtumia voi ilmoittaa sähköpostilla isokyro@isokyro.fi, kulttuuri@isokyro.fi tai puhelimitse (06) 470 1111.

Timo Tyynismaan taidenäyttely

Kyrön vierailukeskus avoinna lauantaisin klo 12-19, tislaamokierrokset (10€) klo 13.30 & 16.30. Gallerian näyttelyyn vapaa sisäänpääsy.

 

Taitelijaesittely: "Nimeni on Timo Tyynismaa, olen oululainen arkkitehti. Kuvataide on lähinnä harrastus, mutta se on kestänyt jo kohta 40 vuotta, joten voi sanoa, että piirtäminen ja maalaaminen kiinnostaa ja tekemiseen on muodostunut semi-ammattimainen ote.

 

Olen aluevallannut viime vuosina muraalitaidetta, joista esimerkkejä instatililläni @tyynismaa sekä saitillani www.timotyynismaa.com

Työt joita olen kaavaillut Kyröön, ovat tyyliltään samanlaisia kuin muraalini, eli paikoin sarjakuvamaista esittävää kuvataidetta sekatekniikoilla toteutettuna. Pyrin istuttamaan töihin aiheita, jotka herättävät ehkä enemmän positiivisia ja inspiroivia ajatuksia, kuin synkkiä. "