Pyöräilyreitistö

Vapaa-aika ja matkailu » Liikunta » Luontoreitit » Pyöräilyreitistö

Pyöräilyreitistöt

Pyöräilyreitistöjen keskuspaikkana toimii Napuen taistelun muistomerkin parkkialue, joka toimii reitin ns. nollapisteenä.

 

Tuurala-Tulisalo

GPX tiedosto tästä

Reitti on opastettu Napuelta Kyrönjoen pohjoispuolta Tuuralan kyläkaffilan kohtaan, josta lähdetään ajamaan lenkki Lymmyysen kautta Tulisaloon ja Fatisaaren pitkospuille ja sieltä edelleen takaisin polkuja, metsäauto- ja peltoteitä takaisin jokivarteen.

tuurala-tulisalo kartta

 

Palonkylä-Pömpeli

GPX tiedosto tästä

Palonkylästä lähdetään ajamaan pois jokivarresta ajellen välillä hiekkateitä ja välillä metsäpolkuja pitkin. Pömpelin metsäautotieverkostossa ajellaan vanhoja patikkareittejä pitkin ja Pömpelin laavulta polkua eli ns. rajatietä pitkin Kuivilantielle ja sitä pitkin jokivarteen saakka ja takaisin Napueen.

palonkylä-pömpeli kartta

 

Tuomaanmäki-Napue

GPX tiedosto tästä

Reitin alku kulkee pääsääntöisesti teitä pitkin, mutta Tuomaanmäkeen kääntymisen jälkeen reitti kulkee enemmän polkuja pitkin hyödyntäen moottorikelkkareittejä.

Tuomaanmäki-Napue kartta

 

Orismala-Orisberg

GPX tiedosto tästä

Napuesta on viitoitettu yhdystie Orsibergiin eritasoisia teitä ja polkuja pitkin. Orisbergin suunnalla reitti kulkee pääosin metsäautoteitä pitkin, mutta kyllä mukaan mahtuu myös ns. Kissilänpolkua pitkin pyöräiltävä osuus.

Orismala-Orisberg kartta