Ajankohtaista

Ajankohtaista

Isostakyröstä löytyi unelmien tontti


25.05.2021

”Ei tarvitse olla hullu tullakseen Isoohinkyrööhin, mutta kyllä se huomattavasti helpottaa.”

 

Riina Mäkelä ja Antti Puputti hymyilevät iloisena uuden omakotitonttinsa pihalla Ove -koiransa kanssa. Kahdeksan viikkoa sitten alkanut rakennustyömaa etenee sujuvasti vaihe kerrallaan. Riina ja Antti kertovat punninneensa monia eri vaihtoehtoja syksyn sekä talven aikana ja kun ei alkanut löytymään sopivaa kotia, pariskunta totesi, että tehdään itse! Lapinmäen asuinalueelta löytyikin sopivan iso tontti, joka houkutteli heidät kauniilla metsäisellä ympäristöllään.

 

Antti työskentelee Lujatalolla ja Riina puolestaan Rambollilla.

 

 – Meillä on molemmilla liikkuva työ, joten Isokyrö oli paras valinta. Täältä on lyhyt sekä Vaasaan, että Seinäjoelle. Sijainti on täydellinen ja saa asua maalla rauhan keskellä poissa kaupungin hälinästä, pariskunta toteaa.

 

 

Tontin oston ja rakennuslupaprosessin kunnan kanssa he kokivat todella sujuvaksi ja hyväksi. Lisäksi he hyödyntävät kunnan tarjoamia loistavia etuja; tontin ostaja saa vuokrata asunnon Isonkyrön Asuntovuokraus Oy:ltä rakentamisen ajaksi hintaan 150 €/kk. Tämän edun saat heti, kun rakennuslupa tontille rakennettavalle asuinrakennukselle on myönnetty ja on voimassa enintään 12kk. Toisena etuna he hyödyntävät pihasuunnitelman, enintään 1000 € (sis. ALV), joka maksetaan rakentajalle käyttöönottokatselmuksen jälkeen kuitteja vastaan.

 

Tavoitteena Riinalla ja Antilla on päästä muuttamaan jouluksi uuteen kotiin. Lähde mukaan seuraamaan talonrakennuksen edistymistä ottamalla pariskunnan insta-tili @kotikyroon seurantaan!

 

Käy tutustumassa Isonkyrön kunnan tonttitarjontaan sekä voimassa oleviin kampanjoihin osoitteessa

https://isokyro.fi/asuminen-ja-ymparisto/vapaat-tontit/


Takaisin uutisiin