Vapaat tontit

Asuminen ja ympäristö » Vapaat tontit

Vapaat tontit

Kasvunvaraa asumiseen

Isonkyrön kunnan tarjoamien tonttien koot vaihtelevat 1.600 m²:stä suurempiin, aina 3.500-4.500 m² tontteihin, joten asumisen väljyyttä riittää.
Kunnallistekniikka tonteilla on valmiina ja keskustan alueella on mahdollisuus energiatehokkaaseen kaukolämpöön. Tonttien neliöhinnat liikkuvat pääosin kahden euron molemmin puolin.

Kunnan myytäviin eri alueiden tontteihin voit tutustua Isonkyrön karttapalvelusta tai vapaat-tontit- sivulta.

 

Palvelut aivan vieressä

Valtaosa tonteista on kuntakeskuksessa lähellä keskitettyjä palveluja kuten yläkoulu, lukio, uimahalli ja pääkirjasto. Tervajoen Peippoosessa lähellä rautatieasemaa ja uutta Kylkkälän alakoulua ja päiväkotia. Isonkyrön terveysasema ja neuvola sijaitsevat kuntakeskuksessa. Neuvolapalveluja saa myös Tervajoella. Yksittäisiä tontteja on tarjolla myös Tuuralassa ja Orismalassa.

 

Vapaat tontit, löydä omasi!

Lapinmäen alue
Orismalan alue
Peippoosen uusi alue
Riihimäen uusi alue
Rivitalotontit

 

Tonttikampanja jatkuu seuraavilla asuinalueilla  110 €/tontti ajalla 10.2.-18.12.2020!

 

Kampanjatontteja on seuraavilla alueilla:
1. Vaissalon alue, alueen tontti myyty
2. Korpelan alue, alueen tontit myyty
3. Koulukeskuksen alue

4. Välimäen alue

5. Riihimäen alue
6. Taipaleen alue

 

 

Rakennuslupa tulee kampanjatonteille hakea v. 2020 aikana ja rakentaminen tulee aloittaa yhden vuoden kuluessa ostopäätöksestä. Ostaja sitoutuu rakentamaan tontille asemakaavan mukaisen asuinrakennuksen. Muussa tapauksessa tontin ostaja maksaa kunnalle sakon, jonka määrä on 10.000 eurao. Kunnanhallitus voi kirjallisesta anomuksesta, erityisin perustein, myöntää jatkoaikaa rakentamisen aloittamiselle. Tonttien myynti alkaa 10.2.2020, Yksi tontti rakentajaa kohden. Ostaja sitoutuu suunnitelmissaan ja rakentamisessa noudattamaan rakennustarkastusviranomaisen antamia rakentamisohjeita. Tontin edelleen luovutus on kielletty. (khall 3.2.2020 § 23)

 

 

 

 

Katso Lapinmäen asuntoalueen uusi drone-video: