
Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari
Oletko kiinnostunut kuulemaan vihreän vedyn tuotannosta ja taloudellisista vaikutuksista? Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa -hanke järjestää päätöswebinaarin, jossa esitellään hankkeen aikana kerättyä tietoa vetytalouteen liittyen.
Aika: To 15.05.2025, klo. 13.00–14.15
Kenelle: Kaikille yrityksien edustajille, opiskelijoille, sekä sidosryhmän edustajille
Paikka: Teams, voit ilmoittautua webinaariin täältä.
Hinta: Ei osallistumismaksua, linkin webinaariin saat ilmoittautumisen yhteydessä
Aikataulu:
13.00–13.05 Webinaarin avaus, Perttu Palkia, SEAMK
13.05–13.15 PEM elektrolyyserin teknistaloudellinen mallinnus, Kirsi Spoof-Tuomi, Vaasan yliopisto
13.15–13.25 Vetytalouden lainsäädännön ja politiikan arviointi, Kristian Siikavirta, Vaasan yliopisto
13.25–13.40 Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa, Perttu Palkia, SEAMK
13.40–13.50 Vedyn tuotanto aurinkoenergialla ja elektrolyyserillä, sekä kustannusten mallintaminen, Kalle Lehtola, Tampereen yliopisto
13.50–14.15 Kysymyksiä ja keskustelua
Lisätietoja:
Perttu Palkia, perttu.palkia@seamk.fi, +358 40 680 7539
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Hinta
Tapahtuma on maksutonPaikka
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Webinaari pidetään Teams alustalla
Osoite
Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 60320,
Tapahtuman järjestäjä
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
perttu.palkia@seamk.fi
0406807539