Ajankohtaista

Vapaa-aika ja matkailu » Kulttuuri » Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Etelä-Pohjanmaan liiton kulttuurikaffit 11.3.2021

 

Kulttuurikaffit on Etelä-Pohjanmaan liiton uusi toimintamuoto, jolla kootaan toimijoita yhteen mielenkiintoisten ja ajankohtaisten kulttuuriaiheiden äärelle kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan. Kaffeja järjestetään noin kolme kertaa vuodessa, ja kerran vuodessa kokoonnumme isommasti yhteen kulttuurifoorumin merkeissä.

 

Kaffit nautitaan mielenkiintoisen ohjelman parissa to 11.3.2021 klo 12.00-13.30. Teemana kaffeilla on kulttuurihyvinvointi. Tapahtuma järjestetään etänä Teamsin välityksellä. Lue lisää  ja ilmoittaudu 8.3. klo 16 mennessä: https://epliitto.fi/ajankohtaista/tervetuloa-kulttuurikaffeille-11-3-2021/

 

 

Jaana Kotonevan valokuvanäyttely "Muuttuva minäkuva" kirjastolla maaliskuussa

 

 

”Miten aika muovaa meitä? Oma identiteetti ja käsitys itsestä on koko elämän pituista. Se ei rajoitu vain lapsuuteen tai nuoruuteen, vaan oman itsensä ja paikan etsiminen ammatillisesti, vanhempina tai ylipäätään ihmisenä seuraa meitä vuodesta toiseen. Joskus itsensä kanssa voi olla eksyksissä, joskus sen kanssa on paremmin sujut.

Haluan omakuvasarjoillani herätellä sinua miettimään, millaisena sinä näet ja olet nähnyt itsesi elämäsi eri vaiheissa, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Miten sinä olet kohdellut itseäsi ja kasvanut ihmisenä?

Oletko tukahduttanut itseäsi vai antanut tilaa? Pitäisikö jostain päästää irti, nähdä itsensä selkeämmin?

Miksi näet itsesi kuten näet? Kuka tai mikä siihen on myötävaikuttanut? Kuka todella olet, jos sinusta riisutaan kaikki ulkopuolelta tulevat ajatukset itsestäsi?"

 

Jaana Kotoneva on seinäjokelainen valokuvaaja ja sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja. Työssään minäkuvaa vahvistavana valokuvaajana hän herättelee ja rohkaisee pysähtymään itsensä ja oman minäkuvansa äärelle, tutkimaan sitä, kuka sisimmässään on. Valokuvanäyttely Isonkyrön kirjaston Tietotorilla maaliskuussa. Tervetuloa!

 

 

Osallistu Isonkyrön kunnan talvikuvakilpailuun!

 

Lähetä kuvasi otsikolla "Talvikuvakilpailu" osoitteeseen isokyro@isokyro.fi maaliskuun 15. päivään mennessä!

 

Kilpailukuvia julkaistaan Isonkyrön kunnan Facebook-, Instagram- sekä nettisivuilla. Lähettämällä kuvan, annat luvan kunnalle käyttää kuvaa julkaisuissaan. Jos kuvassa on ihmisiä, kysythän heidän lupansa julkaisemiseen.

 

Kilpailuun osallistuvien kesken arvotaan mm. Think big -paitoja, heijastimia ja kyniä. Pääpalkintona 100 euron lahjakortti.

 

 

 

Isonkyrön kulttuuripalvelut sosiaalisessa mediassa:

https://www.facebook.com/isokyrokulttuuri

https://www.instagram.com/isokyrokulttuuri