Tilavaraukset

Vapaa-aika ja matkailu » Kulttuuri » Tilavaraukset

Tilat & tapahtumat

Vakiovuorojen ulkopuoliset varaukset (tapahtumat, konsertit ym.) sisäliikuntatiloihin tehdään varauskalenterin kautta. Lomake- tai sähköpostivarauksia ei oteta vastaan.

Varauskalenteri

 

Vakiovuorojen peruutukset

 

Vakiovuorojen peruutuksia kannattaa seurata ensisijaisesti varauskalenterista, mutta myös liikuntatilojen ilmoitustauluilta löytyy listat peruutuksista.

 

Hyvät varaajat,

 

- Liikuntahallin parkkipaikka on liikuntahallin takana. Koulun ja kirjaston parkkipaikka on varattu vain niiden henkilökunnalle ja asiakkaille, myös viikonloppuisin.
- Tapahtuman järjestäjä huolehtii liikenteenkulusta ja pysäköinnistä oikeille paikoille.
- Käyttäjät laittavat tapahtumissa tarvittavat katsomot tai tuolit paikoilleen itse ja tapahtuman jälkeen keräävät ne takaisin paikoilleen.
- Vuorojen varaajilla on velvollisuus siivota jälkensä tapahtuman jälkeen. Myös muiden käytettyjen tilojen, kuten kahvion, vessojen, pukuhuoneiden ja katsomon, tulee olla siistit seuraavia käyttäjiä varten.Ylimääräisestä siivouksesta laskutetaan käyttäjää.

 

Tilan vuokraaja sitoutuu noudattamaan ohjeita.

Pohjankyrön talon ohjeet

 

Jos varauskalenterin kanssa ilmenee ongelmia tai kysyttävää, otathan yhteyttä vapaa-aikatoimistoon vapaa-aika@isokyro.fi tai p. 050 314 2354.