Palkitut 2020

Vapaa-aika ja matkailu » Liikunta » Avustukset ja stipendit » Palkitut 2020

Hyvinvointipalveluiden palkitut 2020

Ryhtinuori

Emma Ala-Ikkelä

"Emmalla on positiivinen ja eteenpäin katsova asenne. Hyväntuulisuus näkyy ja tarttuu myös muihiin. Käytös on esimerkillistä ja Emma on aina valmis auttamaan. Emmalla on monipuolinen kilpaurheilutausta eri lajien parissa, viimeaikoina lajina erityisesti salibandy."

 

Akseli Latvala

"Akseli on hyväkäytöksinen, ystävällinen ja urheilullinen nuori, joka opiskelee Kyrönmaan lukion urheilulinjalla ensimmäistä vuotta. Kesällä 2020 hänet valittiin hiihtoliiton U18 haastajaryhmään. Lisäksi Akseli on harrastanut jalkapalloa, futsalia ja salibandya."

 

 

Kunnon kuntalainen

Merja Högnäsbacka

"Merjan aktiivinen toiminta on ollut merkittävässä roolissa monissa eri tehtävissä Pohjankyrön Rastissa ja Kyrön Voimassa. Panostus seuratoimintaan vastuullisissa tehtävissä sekä erityisesti juniorityön kehittäminen on ollut kiitettävää eri lajien parissa."

 

 

Liikuttavin työpaikka

Kyrö Distillery Company

"Kyrö Distillery haluaa huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista mahdollistamalla kaikille KYRÖ-tunnin joka viikko, jolloin työntekijät voivat käyttää tunnin työajastaan liikkumiseen tai vaikka bändikämpällä musisointiin. Työnantaja tarjoaa maksuttomat uinnit uimahalli Pärskeessä ja lisäksi muutaman viikon välein on mahdollisuus hierontaan työpaikalla."

 

 

Vuoden viri

Asko Frusti

"Asko on toiminut yli 20 vuotta KyVon puheenjohtajana ja ollut kokoavana voimana eri hankkeissa ja projekteissa niin pääseurassa kuin hiihtojaostossa. Viime talvena Askon johdolla lumetettiin Ylipään kuntoradalle latu vaikkei oikein ollut kelejäkään ja kesällä uusittiin Pukkilansaaren katto. Askon moottoriliitovarjostaan ottamia kuvia on saatu muutkin ihailla."

 

 

Vuoden nuori urheilija

Ella Mäntylä

"Ellan vuoden 2020 parhaat saavutukset: SM-kulta T14, KLL:n mestaruus T15, piiriottelun voitto T17. Lisäksi yhteensä neljä suomenennätystä hallissa ja ulkona kuulantyönnössä."

 

 

Vuoden urheilija

Marianne Palo

"Mariannen vuoden 2020 parhaat saavutukset: EM 23. (ilmakivääri), SM-kulta (joukkue ilmakivääri), SM-hopea (pienoiskivääri)."

 

Vuoden valmentaja

Olavi Mäntylä

"Olavi on perehtynyt yleisurheiluvalmentamiseen viime vuosien aikana ja vapaa-aikaa koostuu lähes kokonaan urheilusta, johon kuuluu valmennettavan kilpailut, harjoitukset, treeniohjelmien tekeminen ja myös itsensä kehittäminen. Tänä vuonna hän sai myös valmentajan suomenmestaruusmitalin Ellan voittaessa kultaa kuulantyönnössä."